Lundehøgda IL håper mange tar denne utfordringen som i år arrangeres for 6. gang. Med 109 startende ble fjorårets utgave tidenes nest største. Rekorden skriver seg fra 2014 da 99 aktive stilte til start og 145 totalt tok turen. Lundehøgda Opp har etablert seg som det  mest populære motbakkeløpet som arrangeres i Hedmark. Traséen er klipt på nytt nå rett før løpet og og er i skrivende stund tørr og fin hele veien. 

I tillegg til flotte premier er det lite som kan måle seg med utsikten på toppen der man ser utover hele Ringsaker. Hovedløpet med 450 meter høydeforskjell er 6,6 km langt. Barneløpet arrangeres ved startområdet ved Garveriet i Moelv sentrum i forkant av motbakkeløpet. 
 
Premieutdelingen foregår ved G-sport så fort det lar seg gjøre etter løpet. For den som vil dusje er det muligheter i klubbhuset på Moelv stadion.

Malin_Hoelsveen_Ringsvegen.jpg
11 år unge Malin Hoelsveen fra Raufoss var beste jente uansett klasse i fjorårets løp. Her ved passering Ringsvegen like før den tøffe avslutningen. (Foto: Geir André Holum-Jakobsen)
 
PÅMELDING OG DELTAKERLISTE
Lundehøgda Opp's nettsider