YT Holmenkollstafetten 2020, som skulle vært arrangert andre helgen i mai, har som kjent blitt avlyst. Det var forventet opp mot 50.000 deltakere fordelt på 3.500 lag på Norges største idrettsarrangement. Løperne må nå vente helt til 8. mai 2021 før de kan delta på «vårens vakreste eventyr».  

IK Tjalve og YT ønsker å gi et plaster på såret til alle som har gledet seg til årets stafett. Løpet er derfor flyttet til Strava, hvor man kan finne fem trafikktilpassede segmenter fra de mest prestisjerike etappene. I hele mai kan man løpe segmentene og være med i konkurransen om fine premier. Konkurransen er gratis å delta på.

Segmentene er tilrettelagt for å unngå å krysse høytrafikkerte veier, men løpere må vise hensyn i veikryss. Det eneste du trenger for å delta er en bruker på Strava. 

De fem segmentene:

  • HKS 2020 Første etappe: St. Hanshaugen park 1010m
  • HKS 2020 Berg og dal og Vinderen: V. Aker kirke til Vinderen 2830m
  • HKS 2020 Megabesserud: Vinderen til Besserud 2970m
  • HKS 2020 Lange Vigeland: Smedstadlokket til Vigelandsmuseet 2760m
  • HKS 2020 Korte sjarmøren: Josefines gate 280m

Løypkart-med-navn-1.jpg

- Både vi og deltakerne våre syntes det er trist at stafetten ikke kunne arrangeres i år. Vi håper at dette kan bidra til at løperne holder oppe motivasjonen og konkurranseinstinktet fremover, sier Eivind Wikshåland fra IK Tjalve. 

I den individuelle konkurransen blir det premiering av de tre beste kvinner og menn i mai måned på hvert segment. Det blir også trukket ut noen tilfeldige vinnere på alle segmenter. Individuell premie er t-skjorte for YT Holmenkollstafetten 2020.

Stafettkonkurransen krever fem deltakere på laget løper hvert sitt segment. Resultatene sendes arrangøren som instruert på holmenkollstafetten.no. De tre beste lagene får en gavepakke fra YT.

Mer informasjon og link finner du på https://holmenkollstafetten.no/hks-2020-pa-strava/ 
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957