Her+de+7+som+l%F8p+maraton+i+fjor.+Fra+venstre+ser+vi+Helge+Fuglseth%2C+Leif+Fe%F8y%2C+Tormod+Hansen%2C+Leif+Eriksen%2C+B%E5rd+R%F8dde%2C+Inge+Asbj%F8rn+Haugen+og+Anders+T%F8sse.
Her de 7 som løp maraton i fjor. Fra venstre ser vi Helge Fuglseth, Leif Feøy, Tormod Hansen, Leif Eriksen, Bård Rødde, Inge Asbjørn Haugen og Anders Tøsse.
For fjerde året på rad arrangerer Norodd maratonløp som det eneste i Norge på bane. Det som startet som et bursdagsstunt har blitt en tradisjon.
Tirsdag 13. oktober er det igjen klart for maraton eller kortere.
105 runder på Atlanten stadion i Kristiansund ser ut til å vekke interesse hos stadig flere. I fjor var det sju som løp. Så langt ser det ut til at minst sju stiller opp på maraton.
Både fra Ålesund, Nordfjord og Trøndelag tar folk turen til Kristiansund for å løpe maraton på en hverdag.
I tillegg har flere sagt at de vil løpe kortere distanser. 2-3 har allerede sagt de vil løpe halvmaraton. Andreas Phillips debuterte på maraton i Oslo nylig. 21-åringen ønsker å satse på lenger konkurranser, og vil løpe halve distansen på Atlanten.
Også flere andre som synes det er kjekt å løpe langt har varslet at de stiller. Fra Norodd er det mange som vil være med og løpe halvmaraton eller kortere.
Atlanten maraton har blitt et sosialt arrangement for klubben, i tillegg til de tilreisende. Med musikk og ellers god stemning med servering og rundetelling, har løperne følt dette som en spesiell måte å løpe på.
Denne gangen har løpsleder Anders Tøsse lagt opp til å forsøke å komme under tre timer igjen, for andre gang i sin løpskarriere. Derfor håper han på mange harer som løper kortere distanser.