Innbydelse til Ålesund nyttårsmaraton
Tredje juledag i romjulen, eller lørdag 27.desember kl.12.00 er det igjen duket for løpsfest i Ålesund. Sjefen sjølv, Per Jan Helset (bildet), er nå snart ferdig med årets kontorinnredninger, så nå er det Ålesund nyttårsmaraton som har hovedfokus hos han og andre medarbeidere i kondis-Ålesund.
 

Påmeldingene er begynt å komme inn til Per Jan, og bare i dag har en håndfull løpere meldt seg på. På tirsdag kommer det forhåndsomtale i Sunnmørsposten, og da regner vi med at interessen for løpsarrangementet vil øke på.

Ålesund nyttårsmaraton blir i år arrangert for 9.gang. Det begynte med Millenium maraton i 1999, men i 2001 måtte løpet avlyses p.g.a sterk kulde og store snømengder. Det skjer garantert ikke i år, og sjansen for isfrie veier og mildvær er mye større.

Løpsarrangementet følger tradisjonene, og det blir både halvmaraton og maraton med felles start kl. 12.00 fra Moa i Spjelkavika. Deltakeravgift i år blir som i fjor 250 kr for heilmaraton og 200 kr for halvmaraton. Det blir bilder med Ålesund- motiv som deltakerpremie og stort bilde som hovedpremie, og pokaler til alle klassevinnere etter vanlig klasseinndeling.

Etter løpet, det vil si når de siste maratonløperne er kommet i mål kl.17.00 blir det premieutdeling både for Nyttårsmaraton og for Ålesundkarusellen 2008. Dette skjer i tilstøtende lokaler av garderoben på Tren treningsenter på Moa. Altså, det blir ikke bankett i år etter løpet da ingen serveringsted ville være åpent denne dagen. Det blir likevel servert enkel mat i forbindelse med premieutdelingen. Det blir også trekt ut gavepremier til løpere som er tilstede på premieutdelingen.

Det er viktig at alle som har bestemt seg for å delta på en av distansene melder sin interesse til Per Jan Helset tlf. 91107033. Det er anledning til å melde seg på løpet inntil 1 time før start på Tren Treningsenter på Moa, der det også er garderober. Men for planleggingen sin del og for gjennomføringen av matservering er det en stor fordel å gi beskjed til Per Jan i god tid på forhånd. Man kan også melde seg på per e-post til helge.fuglseth@kondis.no

Så meld dere på, og kombiner gjerne løpingen med et hyggelig Ålesundbesøk i romjulen. Dette blir absolutt årets siste sjanse til å springe maraton i Norge.Du kan lese mer om arrangementet på hjemmesiden her

Her kan du lese reportasje fra fjorårsarrangementet