24 fullførte på halvmaraton og 22 på maraton

Jan Halland, Statkraft vant maraton på 2.53.08 (ingen kvinner deltok)
Øystein Mørk, Bøler vant halvmaraton på 1.13.11 og Siri Størmer, Vidar vant på 1.22.17

Resultater:
Maraton
Halvmaraton

Se også Kondisjonsforum
Øystein Mørk vinner halvmaraton
Foto%3A+Kjell+Vigestad
Foto: Kjell Vigestad
Øystein løper for Bøler men kommer egentlig fra Buskerud og står oppført med Bøler/Lier Kommune. 1.13.11 var ingen dårlig tid i en løype som var relativ flat men med noen riktige tøffe bakker hvorav en hadde en nedoverbakke rett etterpå. Med slik skifting i løpestil får beina god juling.
Jens-Christian Berg nr.2 på halv
Foto%3A+Kjell+Vigestad
Foto: Kjell Vigestad
Terraløperen Berg tok en klar andreplass med 1.16.53
Jens-Christian Berg var en av mange som satte stor pris på arrangementet. God løypemerking, bra med drikkestasjoner etc. Lier Maraton ble kontrollmålt av Kondis ...og da skal den vel arrangeres flere ganger???
Olav Kleiveland nr.3
Foto%3A+Kjell+Vigestad
Foto: Kjell Vigestad
Olav sørget for at det ble 2 Bølermedaljer. Olav var en del sliten etter å ha løpt Stockholm halvmaraton sist helg, der han var beste norske like med 1.18.20 like bak sin 7 år gamle pers. Denne gang ble det 1.19.58 Nå er det Oslo Halvmaraton som venter.
Siri Størmer vant halvmaraton
Foto%3A+Kjell+Vigestad
Foto: Kjell Vigestad
Siri Størmer sørget for at det ble en seier til Vidar også i Lier Maraton 1.22.17 er femteplass på Norgesstatistikken for i år.
Trebarnsmoren som sammen med partner Petter Antonsen har sørget for barnevakt når Oslo Maraton går av stabelen. Blir det under 1.20 på Størmer som toppet halvmaratonstatistikken for 2 år siden med 1.18.01 i Oslo.
Gratis kaffe og kaker
Foto%3A+Heming+Leira
Foto: Heming Leira
Her ser vi de tre beste på halvmaraton som koser seg hjembakte kaker og kaffe. Dette var gratis til alle deltakerne. Det kaller vi IMPONERENDE service!!
Alle tre hever Lier Maraton-kruset som alle deltakerne fikk. Vi ser at "caffe Latte stilen" på krusene er lik den som var på Lørenskogløpet dagen før (se bildet ). Selv krusene på kondisjonsarrangementene følger den moderne cafe-stilen.
Jan Halland vinner maraton
Foto%3A+Kjell+Vigestad
Foto: Kjell Vigestad
Det er ikke mange maratonløp i Norge som ikke har med Jan Halland. Halland er alltid i toppen, ofte første eller andreplass. Denne gang holdt det til seier med tiden 2.53.08
Ikke verst når en har hatt dette programmet i forkant:

Fredag kveld: Dans på lokale i Fagernes
Lørdag: Numedalsløpet
Lørdag kveld: Dans i Mjøndalenhallen
Knut Eraker Hole nr.2 på ny pers
Knut Eraker tok helt bevisst følge med Jan fra starten av i sitt forsøk på å sette pers. Det lyktes selv om han måtte se seg slått av Jan med 1.41
2.54.49 var flott ny pers for 36-åringen som er relativ fersk på maratondistansen. Uten Jan hadde det ikke gått i dag sa Hole til kondis.no etter løpet.
Godt fornøyd Hole
Foto%3A+Oddvar+R%F8sten
Foto: Oddvar Røsten
Her er det maratonredaktør Oddvar Røsten som har knipset en godt fornøyd Hole.
Jon Harald Berge nr.3
Foto%3A+Kjell+Vigestad
Foto: Kjell Vigestad
Sturlaløperen Jon Harald som vi husker godt fra 24-timers på Bislett ifjor løp inn til en fin tredjeplass på 3.05.27
En meget stiv Berge
Foto%3A+Heming+Leira
Foto: Heming Leira
Maratonløpet kostet mye for Berge denne gangen og ganglaget var meget stivt etter målgang.
Han gikk rett i bagasjerommet og tok seg en liten lur før han våknet akkurat i tide til å smile til papparazzien.
Nils Haugen jubilerte med sitt 100 maratonløp
..og det var bakgrunn for Lier Maraton (som visstnok skal arrangeres bare denne ganger...men det ryktes allerede at krefter er i gang for å få arrangementet på maratonkartet neste år også)
Alle foto Nils Haugen: Kjell VigestadTom Rune Bertelsen er allerede medlem av 100.-klubben (De ekslusive som har løpt 100 maraton i Norge) og kan her ønske Nils Haugen: "Velkommen etter".


kondis.no har dekket samtlige Maratonløp i Norge i år med bilder og var selvfølgelig til stede også i Lier. Her er det maratonredaktør på kondis.no Oddvar Røsten som overrekker Nils Haugen pokalen for 100 maratonløp, en pokal kondis deler ut til alle som når denne milepælen.


Det er morrro å løpe 100 maraton!