Kondismedlem Sponset innhold

Lund og Flatekval vant tredje løp i Oslo City Cup

Tredje løp i Oslo City Cup ble arrangert av Lillomarka OL tirsdag. Denne gangen gikk løpet fra Apalløkka skole ved Ammerud. 350 løpere stilte til start denne gangen. Raskest denne gangen var Mikkel Lund, Bækkelaget og Guro Flatekval, (bilde) Bækkelaget. Dermed vant Flatekval sin tredje strake seier i året Cup.
Mikkel+Lund+raskest+i+dagens+l%F8p
Mikkel Lund raskest i dagens løp
Dagens løype var lagt så mye som mulig i skogsterreng, men pga snø ble det også denne gangen endel løping i mindre veier i området rundt skolen. Løypen var denne gangen på 2,6 km og hadde 18. poster med varierende vanskelighetsgrad.

Denne gangen var det et meget sterkt felt i herreklassen med Jørgen Rostrup, Kristiansand og Mikkel Lund Bækkelaget, som de på forhånd antatt beste løperne. Det ble en tett og spennende konkurranse hvor Mikkel Lund vant med 2 sek margin foran Graham Gristwood Tyrving. På tredje plass ytterligere 1 sek bak fulgte Jørgen Rostrup.

I dameklassen viste Guro Flatekval, Bækkelaget, seg nok en gang som den beste løperen og tok nok en klar seier med hele 1,01 min margin til Mariann Ulvestad, Heming/Njård OL. På trredje plass kom Annika Zell Nydalens Skiklub, ytterligere 1,20 min bak .
Dermed har Guro sikret seg en solid ledelse i sammendraget med tre strake seier av tre mulig i årets cup.

Oslo City Cup fortsetter med løp nr 4, tirsdag 2. mai fra Kringsjå skole, før det hele avsluttes med jaktstart i Gaustadskogen tirsdagen etter.

Relatert link:
Oslo City Cup

Resultater

D17
1 Guro Flatekval Bækkelagets Spkl. 15:22 +00:00
2 Mariann Ulvestad Heming/Njård OL 16:23 +01:01
3 Annika Zell Nydalens Skiklub 17:43 +02:21
4 Marte Ulvestad Heming/Njård OL 17:50 +02:28
5 Dorothea Schulze Nydalens Skiklub 18:14 +02:52
6 Maja Alm Htf 18:46 +03:24
7 Nicole Ragvin Nydalens Skiklub 18:56 +03:34
8 Signe Astrup Arnesen Heming/Njård OL 19:13 +03:51
9 Sofie Oraug Heming/Njård OL 19:19 +03:57
10 Kari Rommen Syvertsen Lillomarka OL 19:32 +04:10

H17
1 Mikkel Lund Bækkelagets Spkl. 13:06 +00:00
2 Graham Gristwood Tyrving, IL 13:08 +00:02
3 Jørgen Rostrup Kristiansand OK 13:09 +00:03
4 Sigve Vågsnes Fredrikstad Skiklubb 13:23 +00:17
5 Erik Sagvolden Østmarka OK 13:39 +00:33
6 Christian Vogelsang Nydalens Skiklub 13:46 +00:40
7 Simen Rustad Raumar OL 14:32 +01:26
8 Gaute Stavik Nydalens Skiklub 14:34 +01:28
9 Kennet Buch Østmarka OK 14:36 +01:30
10 Roland Hurlimann Nydalens Skiklub 14:39 +01:33
Guro+Flatekval+tok+sin+tredje+strake+seier+i+OCC
Guro Flatekval tok sin tredje strake seier i OCC
Sigve+V%E5gsnes%2C+Fredrikstad
Sigve Vågsnes, Fredrikstad
Lang+rekke+p%E5+vei+mot+14.+post
Lang rekke på vei mot 14. post
Heidi+Tronb%F8l%2C+OSI+p%E5+nest+siste+post
Heidi Tronbøl, OSI på nest siste post