Kondismedlem Sponset innhold
Vidar_Nilsen_Kongsvinger03

Fem OI-løpere under 3 timer i Frankfurt Maraton

Oppegård IL har fått et utrolig godt maratonmiljø de siste årene. I Frankfurt Maraton kom alle fem deltagerne under den magiske 3-timers grensen. Best var nok en gang Vidar Nilsen (bildet).
Den firedoble maratonnorgesmesteren fra Langhus løp inn til en sterk 101.plass av nesten 10.000 deltagere. Med den gode tiden 2.41,54 ble 48-åringen nr 7 i klasse M45-49. Morten Gammelsæter avsluttet sterkt og endte på 2.42,34, kun 8 sekunder fra pers. Steinar Lien løp sin 25. maraton og sitt 8. under 3 timer. Pers ble det både på Dag Spilde, med nesten 6 minutter, og Frode Monsen, med nesten 13 minutter. Begge var særdeles godt fornøyde etter å ha brutt drømmegrensen på under 3 timer for første gang.

Med i reisefølget var også Nike´s Håvard Nordgård, som løp på knallgode 2.38,33 og ble nr 6 i M45-49. Rustad IL´s Dennis Jakobsen åpnet sterkt og kom i mål godt under 3 timer, mens Kurth Magnussen satte solid ny pers med 3.08,20 etter et veldisponert løp.

Forholdene var nærmest perfekte, med 8-10 grader, lettskyet til sol, men med litt sjenerende vind i enkelte partier. Løypen er flat og rask. Med ca 300.000 tilskuere var det stor stemning og innkomsten med målgang inne i en stor hall er spektakulær. Frankfurt Maraton kan absolutt anbefales.

Reportasje og resultater.
  H%E5vard+Nordg%E5rd+under+Oslo+halvmaraton%2C+men+det+kunne+like+godt+v%E6rt+fra+Frankfurt.+Skoene+og+%F8reproppene+var+i+hvertfall+de+samme+begge+steder.+Og+fort+gikk+det.  
Håvard Nordgård under Oslo halvmaraton, men det kunne like godt vært fra Frankfurt. Skoene og øreproppene var i hvertfall de samme begge steder. Og fort gikk det.