Kondismedlem Sponset innhold

Strålende Fjellmaraton på pinseaften

Rekordforsøk på maraton
Knut Ålien (nr. 93) er klar for start for 42 km fra Sjoadalsvatnet til Beitostølen og sikter på å slå løyperekorden. Han stiller på startstreken sammen med det sterkeste feltet på Fjellmaraton på lange tider, blant annet med Jan Hoel (nr. 38) som vant klasse 45-49 år.
Sterk maratontrio
Knut Ålien og Helge Hafsås gikk direkte i tet på maratondistansen. Bak kom denne sterke trioen: Runar Gilberg (nr. 104) 2.44.26, Jan Hoel 2.46.13 og Jan Halland 2.51.29.
Maraton nr. 100 for Leif Feøy
Leif Feøy (nr. 89) måtte bryte med skade i sin maraton nr. 100 i Drammen. I Fjellmaraton var han tilbake i god form. 67-åringen fra Ålesund og løp på sterke 3.24.41. Sølvvinneren fra VM for veteraner for to år siden er i siget igjen etter skadeproblemene.
Åse Sandberg Hovden (nr. 5) vant maraton for tredje gang
Kjell Skogvang leder an feltet foran vinneren av kvinnenes maraton, Åse Sandberg Hovden, som vant på 3.26.13. Det var hennes tredje seier på distansen og sikret seg vandrepokalen til odel og eie. Kjell Skogvang holdt seg foran henne helt til mål og ble nr. 2 i klasse 55-59 år med 3.25.20
Sommeren møter vinteren
Årets Fjellmaraton gikk i flott sommervær, men fortsatt var brøytekantene høye på Valdresflya. Her flankerer de et par damer som ”tjuvstartet” på halvmaraton.
De tre beste på miniton
Anita Isaksen (t.v.), Linn Nybråten (midten) og Helene Melbø hadde et jevnt oppgjør på Miniton hvor Linn Nybråten vant etter en sterk avslutning.
Den rosa panteren slo til
Klasseseier på halvmaraton i klasse 50-54 år for svenske Lennart Hansson, dagen etter den ”svenske flaggans dag”
320 Fjelltasser
De aller yngste løp ”Fjelltassen”, som er en km lang ned den siste unnabakken mot mål på Beitostølen.
Unison bursdagssang og stor 50-årsfeiring
Kari Zimmer fra Bærum debuterte på halvmaraton på sin 50-årsdag. Det ble stor feiring underveis med mange morsomme hyldningsplakater og til stor jubel stemte 1000 tilskuere i med bursdagssangen i det hun løp mot mål.
 
Flere bilder
Se også: KONDISsidene, Møre & Trøndelagssidene, Follosidene, Hedmarkssidene og Trøndersidene.