Kondismedlem Sponset innhold

Bilder fra Kristins Runde 2008

27 løpere klar til start kl 07:00. 8 timer og 15 minutter senere var første løpr i mål, 14 timer og 41 minutter senere var siste løper i mål. Alle fullførte !
Han+%E5pner+ikke+hardt+denne+mannen%2C+men+den+som+skal+sl%E5+Jon+Harald+Berge+i+lange+l%F8p+m%E5+v%E6re+forberedt+p%E5+at+farten+holder+seg+eller+%F8ker+etter+hvert.+Etter+et+imponerende+jevnt+l%F8p+var+ingen+i+n%E6rheten+da+m%E5let+n%E6rmet+seg%2C+og+seiersmarginen+ble+p%E5+dr%F8yt+28+minutter.
Han åpner ikke hardt denne mannen, men den som skal slå Jon Harald Berge i lange løp må være forberedt på at farten holder seg eller øker etter hvert. Etter et imponerende jevnt løp var ingen i nærheten da målet nærmet seg, og seiersmarginen ble på drøyt 28 minutter.
Etter+en+sterk+%E5pning+falt+Stefan+Lindvall+noen+plasser+tilbake%2C+men+mot+slutten+l%F8p+G%F6teborg-l%F8peren+sterkt+og+sikret+seg+en+klar+andreplass+p%E5+8.42.15.+Siden+l%F8perne+m%E5tte+klare+seg+selv+underveis+-+med+unntak+av+en+servicpost+etter+35+km+-+l%F8p+alle+med+sekk+i+en+eller+annen+variant.+Stefan+brukte+en+variant+som+s%E5+veldig+praktisk+ut%2C+med+drikkeflaska+p%E5+ryggen%2C+og+lommer+i+front+til+gel%2C+bar+%2B%2B%2B
Etter en sterk åpning falt Stefan Lindvall noen plasser tilbake, men mot slutten løp Göteborg-løperen sterkt og sikret seg en klar andreplass på 8.42.15. Siden løperne måtte klare seg selv underveis - med unntak av en servicpost etter 35 km - løp alle med sekk i en eller annen variant. Stefan brukte en variant som så veldig praktisk ut, med drikkeflaska på ryggen, og lommer i front til gel, bar +++
Mikko+Petteri+Luusalo+er+her+p%E5+toppen+av+Ringkollen+etter+ca+3.45.+Han+l%F8p+selvsagt+med+sekk+han+ogs%E5%2C+men+siden+l%F8ypa+opp+til+alle+toppene+var+fram-tilbake+benyttet+de+fleste+anledningen+til+%E5+legge+igjen+sekken+i+krysningspunktene.+Dermed+sparte+man+opptil+2+timer+med+sekk+p%E5+ryggen.+I+tillegg+kunne+deltagerne+f%F8lge+med+p%E5+hvor+konkurrentene+befant+seg+med+jevne+mellomrom.+Mikko+-+som+nylig+flyttet+til+Oslo+-+l%F8p+ogs%E5+under+9+timer%2C+og+ble+tredjemann+p%E5+8.59.30.
Mikko Petteri Luusalo er her på toppen av Ringkollen etter ca 3.45. Han løp selvsagt med sekk han også, men siden løypa opp til alle toppene var fram-tilbake benyttet de fleste anledningen til å legge igjen sekken i krysningspunktene. Dermed sparte man opptil 2 timer med sekk på ryggen. I tillegg kunne deltagerne følge med på hvor konkurrentene befant seg med jevne mellomrom. Mikko - som nylig flyttet til Oslo - løp også under 9 timer, og ble tredjemann på 8.59.30.
Daniel+Gillberg+var+med+sine+23+%E5r+l%F8pets+klart+yngste+deltager.+Her+har+han+akkurat+stemplet+p%E5+Ringkollen.+Det+ble+4.plass+p%E5+svensken+til+slutt.
Daniel Gillberg var med sine 23 år løpets klart yngste deltager. Her har han akkurat stemplet på Ringkollen. Det ble 4.plass på svensken til slutt.
Det+var+fint+%E5+slumre+i+sola+etter+m%E5lgang%2C+s%E5+Daniel+tok+seg+like+gjerne+en+blund.+Stefan+sender+SMS+hjem+til+Sverige.
Det var fint å slumre i sola etter målgang, så Daniel tok seg like gjerne en blund. Stefan sender SMS hjem til Sverige.
Frants+Mohr+ble+nest+beste+norske+p%E5+5.plass+med+9.04.05.+Han+var+ikke+helt+forn%F8yd+med+gjennomf%F8ringa%2C+men+i+et+skikt+l%F8p+er+det+gjerne+en+stor+fordel+%E5+ha+v%E6rt+gjennom+l%F8ypa+tidligere.+De+fleste+-+eller+alle+-+s%E5+et+potensiale+for+%E5+forbedre+tiden+sin+dersom+de+stiller+opp+igjen+neste+%E5r.
Frants Mohr ble nest beste norske på 5.plass med 9.04.05. Han var ikke helt fornøyd med gjennomføringa, men i et skikt løp er det gjerne en stor fordel å ha vært gjennom løypa tidligere. De fleste - eller alle - så et potensiale for å forbedre tiden sin dersom de stiller opp igjen neste år.
Tom-Rune+Bertelsen%2C+Tor+Arne+Stjern+og+Ragnar+Nyg%E5rd+i+en+tidlig+fase+av+l%F8pet.+Drammenseren+%28Tom-Rune%29+l%F8p+bare+bedre+og+bedre%2C+og+s%E5+sent+som+p%E5+avslutningsmila+avanserte+han+fra+11.plass+til+6.plass.+R%E5sterk+fyr+som+ogs%E5+fullf%F8rte+samtlige+norske+ultral%F8p+%285%29+i+2007.+Tom-Rune+kom+i+m%E5l+p%E5+9.30%2C+Tor+Arne+p%E5+10.31+og+Ragnar+p%E5+12.04.+Tor+Arne+m%E5tte+for%F8vrig+ta+toget+hjem+til+Gj%F8vik%2C+mens+Viking+hentet+bilen+senere+p%E5+kvelden.+Han+kunne+da+bare+l%F8pt%2C+Gj%F8vik+er+jo+i+samme+fylket.
Tom-Rune Bertelsen, Tor Arne Stjern og Ragnar Nygård i en tidlig fase av løpet. Drammenseren (Tom-Rune) løp bare bedre og bedre, og så sent som på avslutningsmila avanserte han fra 11.plass til 6.plass. Råsterk fyr som også fullførte samtlige norske ultraløp (5) i 2007. Tom-Rune kom i mål på 9.30, Tor Arne på 10.31 og Ragnar på 12.04. Tor Arne måtte forøvrig ta toget hjem til Gjøvik, mens Viking hentet bilen senere på kvelden. Han kunne da bare løpt, Gjøvik er jo i samme fylket.
Her+koser+Teemu+P%E4iv%E4rinne+og+Kjetil+Olsen+seg+i+Svartbekken+etter+m%E5lgang.+Det+er+IKKE+varmt+vann%2C+men+helt+OK+til+drikking+%28ovenfor+badeplassen%29.+Kjetil+fra+J%F8rpeland+er+tidligere+triatlet%2C+og+etter+mange+%E5rs+opphold+har+han+bestemt+seg+for+at+ultral%F8ping+skal+bli+hans+greie+framover.+Hytteplanken+har+han+tenkt+%E5+sikre+seg+allerede+f%F8rste+%E5ret%2C+s%E5+han+dukker+opp+b%E5de+p%E5+Eidsvoll+6-timers+og+Bislet+24-timers+senere+i+%E5r.+Undertegnede+hadde+for%F8vrig+forn%F8yelsen+av+%E5+observere+97+kilo+muskler+dundre+ned+den+kilometerlange+bakken+mot+m%E5lgang+-+det+sp%F8rs+om+noen+avsluttet+sterkere....
Her koser Teemu Päivärinne og Kjetil Olsen seg i Svartbekken etter målgang. Det er IKKE varmt vann, men helt OK til drikking (ovenfor badeplassen). Kjetil fra Jørpeland er tidligere triatlet, og etter mange års opphold har han bestemt seg for at ultraløping skal bli hans greie framover. Hytteplanken har han tenkt å sikre seg allerede første året, så han dukker opp både på Eidsvoll 6-timers og Bislet 24-timers senere i år. Undertegnede hadde forøvrig fornøyelsen av å observere 97 kilo muskler dundre ned den kilometerlange bakken mot målgang - det spørs om noen avsluttet sterkere....
Undertegnede+var+b%E5de+deltager+og+arrang%F8r+%28sammen+med+Gunnar+F%E6hn%29+-+og+selv+om+det+som+s%E5+ofte+f%F8r+ble+en+del+krampestopp%2C+ble+det+et+resultat+til+godkjent+-+og+under+10+timer+for+f%F8rste+gang+i+Kristins+Runde+%289.39%29.+Tidligere+turen+p%E5+trening+i+en+litt+kortere+utgave+har+gjerne+endt+noen+minutter+over+10+timer.+Det+var+utrolig+morsomt+%E5+l%F8pe+Kristins+Runde+sammen+med+s%E5+mange+andre%2C+og+ikke+minst+at+alle+kom+blide+og+uskadet+til+m%E5l.+Her+har+supermedhjelper+Bj%F8rn+foreviget+meg+sekunder+etter+innkomst.
Undertegnede var både deltager og arrangør (sammen med Gunnar Fæhn) - og selv om det som så ofte før ble en del krampestopp, ble det et resultat til godkjent - og under 10 timer for første gang i Kristins Runde (9.39). Tidligere turen på trening i en litt kortere utgave har gjerne endt noen minutter over 10 timer. Det var utrolig morsomt å løpe Kristins Runde sammen med så mange andre, og ikke minst at alle kom blide og uskadet til mål. Her har supermedhjelper Bjørn foreviget meg sekunder etter innkomst.
Holger+Keiholz+fra+Asker+%28og+Tyskland%29+surret+det+til+i+et+veikryss+p%E5+avslutningsbiten+fra+Oppkuven+til+m%E5l%2C+og+dermed+ble+det+9.plass+i+stedet+p%E5+6.plass+p%E5+tyskeren.+
Holger Keiholz fra Asker (og Tyskland) surret det til i et veikryss på avslutningsbiten fra Oppkuven til mål, og dermed ble det 9.plass i stedet på 6.plass på tyskeren.
Ole+Arne+Schlytter+har+v%E6rt+en+del+syk+de+siste+ukene%2C+og+fikk+etter+hvert+merke+b%E5de+det+og+%E5pningsfarten.+Speedy+forsvarte+selvsagt+klengenavnet+sitt+b%E5de+ved+%E5+tyvstarte+med+1+meter+og+med+%E5+lede+l%F8pet+de+f%F8rste+timene.+Det+ble+mye+g%E5ing+og+rolig+jogg+etter+hvert+-+og+noen+kollb%F8tter+i+terrenget+ned+fra+Oppkuven+-+men+like+blid+kom+han+i+m%E5l+p%E5+9.55.+Her+er+det+stort+potensiale+til+forbedring+Ole-Arne%2C+s%E5+du+stiller+vel+opp+igjen+til+neste+%E5r+for+%E5+l%F8pe+under+9+timer.
Ole Arne Schlytter har vært en del syk de siste ukene, og fikk etter hvert merke både det og åpningsfarten. Speedy forsvarte selvsagt klengenavnet sitt både ved å tyvstarte med 1 meter og med å lede løpet de første timene. Det ble mye gåing og rolig jogg etter hvert - og noen kollbøtter i terrenget ned fra Oppkuven - men like blid kom han i mål på 9.55. Her er det stort potensiale til forbedring Ole-Arne, så du stiller vel opp igjen til neste år for å løpe under 9 timer.
Teemu+P%E4iv%E4rinne+er+her+p%E5+vei+ned+fra+Ringkollen.+Han+ogs%E5+%E5pnet+nok+i+hardeste+laget%2C+men+fikk+en+fin+tur+sammen+med+Speedy+de+siste+timene.+Teemu+var+11.l%F8per+under+10+timer.+
Teemu Päivärinne er her på vei ned fra Ringkollen. Han også åpnet nok i hardeste laget, men fikk en fin tur sammen med Speedy de siste timene. Teemu var 11.løper under 10 timer.
Atle+Berntsen+var+den+eneste+i+tillegg+til+Tom-Rune+Bertelsen+som+fullf%F8rte+lengste+distanse+p%E5+alle+norske+ultral%F8p+i+fjor.+Treningsgrunnlaget+var+ikke+godt+nok+denne+gangen+mente+han%2C+men+det+var+aldri+snakk+om+noe+sprekk+-+og+sluttiden+ble+10.03.
Atle Berntsen var den eneste i tillegg til Tom-Rune Bertelsen som fullførte lengste distanse på alle norske ultraløp i fjor. Treningsgrunnlaget var ikke godt nok denne gangen mente han, men det var aldri snakk om noe sprekk - og sluttiden ble 10.03.
Gunnar+F%E6hn+og+Oddvar+R%F8sten+tok+det+rolig+i+staren.+Gunnar+var+alts%E5+en+av+to+arrang%F8rer+som+ogs%E5+deltok+selv.+For+under+to+uker+siden+fullf%F8rte+han+et+7-dagers+l%F8p+i+Gobi-%F8rkenen+i+Kina.+Dagen+f%F8r+Kristins+Runde+hadde+han+6-7+timer+p%E5+sykkel+for+%E5+f%E5+plassert+ut+noen+av+stemplingsenhetene%2C+og+etter+et+biluhell+var+han+ikke+hjemme+f%F8r+11+p%E5+kvelden.+Mildt+sagt+t%F8ffe+forbederelser%2C+og+med+den+forsiktige+%E5pningsfarten+er+det+imponerende+%E5+fullf%F8re+p%E5+10.04+%28ny+pers+i+l%F8ypa%29.
Gunnar Fæhn og Oddvar Røsten tok det rolig i staren. Gunnar var altså en av to arrangører som også deltok selv. For under to uker siden fullførte han et 7-dagers løp i Gobi-ørkenen i Kina. Dagen før Kristins Runde hadde han 6-7 timer på sykkel for å få plassert ut noen av stemplingsenhetene, og etter et biluhell var han ikke hjemme før 11 på kvelden. Mildt sagt tøffe forbederelser, og med den forsiktige åpningsfarten er det imponerende å fullføre på 10.04 (ny pers i løypa).
Einar+Iversen+fra+Gjerdrum+skal+om+fire+uker+l%F8pe+Swiss+Alpine+Marathon+%2879km%29+for+tredje+gang.+N%E5+var+det+alts%E5+snakk+om+den+2+kilometer+lengre+Kristins+runde+med+flere+h%F8ydemeter+totalt.+Einar+ble+nummer+14+p%E5+10.14.
Einar Iversen fra Gjerdrum skal om fire uker løpe Swiss Alpine Marathon (79km) for tredje gang. Nå var det altså snakk om den 2 kilometer lengre Kristins runde med flere høydemeter totalt. Einar ble nummer 14 på 10.14.
Rikard+Hallgren%2C+en+blid+svenske+fra+G%F6teborg+som+fullf%F8rte+p%E5+10.22.+
Rikard Hallgren, en blid svenske fra Göteborg som fullførte på 10.22.
Anders+T%F8sse+fra+Kristiansund%2C+en+av+to+lokalredakt%F8rer+for+kondis.no+i+M%F8re+og+Romsdal.+Han+tok+l%F8pet+som+verdifull+trening+f%F8r+J%F8lster+Maraton+om+en+uke%2C+s%E5+dersom+ikke+en+gryende+forkj%F8lelse+sl%E5r+ut+blir+det+en+ny+styrkepr%F8ve+f%F8rstkommende+l%F8rdag.+Anders+fullf%F8rte+p%E5+10.31.
Anders Tøsse fra Kristiansund, en av to lokalredaktører for kondis.no i Møre og Romsdal. Han tok løpet som verdifull trening før Jølster Maraton om en uke, så dersom ikke en gryende forkjølelse slår ut blir det en ny styrkeprøve førstkommende lørdag. Anders fullførte på 10.31.
Runar+Thorstensen+fra+Oslo+fullf%F8rte+p%E5+10.55.+Her+kommer+han+smilende+ned+fra+Ringkollen+etter+dr%F8ye+4+timers+l%F8ping.
Runar Thorstensen fra Oslo fullførte på 10.55. Her kommer han smilende ned fra Ringkollen etter drøye 4 timers løping.
Her+kommer+en+svensk+Ultraidiot.+Federico+Hernandez+fra+G%F6teborg+l%F8per+for+Team+Ultratokarna+%28alts%E5+Ultraidiotene%29.+Svensken+fullf%F8rte+Kristins+Runde+p%E5+11.09.
Her kommer en svensk Ultraidiot. Federico Hernandez fra Göteborg løper for Team Ultratokarna (altså Ultraidiotene). Svensken fullførte Kristins Runde på 11.09.
Knut+Kronstad+fra+Oslo+startet+%E5+l%F8pe+s%E5+sent+som+i+mai+i+fjor.+Etter+det+har+han+f%E5tt+med+seg+tre+maratonl%F8p+%28senest+Skogsmaraton+for+to+uker+siden%29%2C+og+n%E5+kom+alts%E5+Ultral%F8psdebuten+i+Kristins+Runde.+Med+tiden+11.28.26+fikk+hans+sin+desidert+lengste+l%F8petur+hittil.
Knut Kronstad fra Oslo startet å løpe så sent som i mai i fjor. Etter det har han fått med seg tre maratonløp (senest Skogsmaraton for to uker siden), og nå kom altså Ultraløpsdebuten i Kristins Runde. Med tiden 11.28.26 fikk hans sin desidert lengste løpetur hittil.
Mons+%D8yvind+Tingelstad+fra+Tynset+-+her+ferdigskiftet+etter+l%F8pet+-+var+skeptisk+til+formen%2C+men+klarte+seg+fint+og+fullf%F8rte+p%E5+12.09.+Han+var+ogs%E5+s%E5+heldig+%E5+ha+med+seg+en+pacer+som+l%F8p+sammen+med+han+det+meste+av+veien+%28unntatt+alle+toppene%29.+Paceren+kommer+nok+som+deltager+neste+%E5r+%28Foto%3A+Olav+Engen%29.
Mons Øyvind Tingelstad fra Tynset - her ferdigskiftet etter løpet - var skeptisk til formen, men klarte seg fint og fullførte på 12.09. Han var også så heldig å ha med seg en pacer som løp sammen med han det meste av veien (unntatt alle toppene). Paceren kommer nok som deltager neste år (Foto: Olav Engen).
Peter+Nilsson+fra+G%F6teborg+kommer+her+jublende+i+m%E5l.+Natten+f%F8r+l%F8pet+sov+han+i+vandretelt+ved+start%2C+men+etter+l%F8pet+fikk+han+tilbud+om+overnatting+hos+Sten+Solfjeld+som+bor+like+ved%2C+og+dermed+slapp+han+%E5+sl%E5ss+med+knotten+som+var+voldsomt+aressiv+utover+kvelden.+Sten+har+for%F8vrig+v%E6rt+med+p%E5+en+av+de+tidligere+treningsturene+i+Kristins+Runde+%282006%29%2C+s%E5+han+vet+godt+hva+dette+gikk+ut+p%E5+%28Foto%3A+Olav+Engen%29.
Peter Nilsson fra Göteborg kommer her jublende i mål. Natten før løpet sov han i vandretelt ved start, men etter løpet fikk han tilbud om overnatting hos Sten Solfjeld som bor like ved, og dermed slapp han å slåss med knotten som var voldsomt aressiv utover kvelden. Sten har forøvrig vært med på en av de tidligere treningsturene i Kristins Runde (2006), så han vet godt hva dette gikk ut på (Foto: Olav Engen).
Redakt%F8r+for+kondis.no+ultrasider%2C+Geir+Frykholm%2C+trener+til+Spartathlon+om+tre+m%E5neder.+Han+tok+Kristins+Runde+som+en+fin+treningstur+og+l%F8p+hele+l%F8pet+sammen+med+Frode+Andersson+%28og+delvis+Oddvar+R%F8sten%29.+Geir+har+ogs%E5+l%F8pt+Kristins+Runde+p%E5+trening+tidligere+og+utelukker+ikke+at+han+tar+flere+turer+for+%E5+knekke+10-timers+grensen.+Her+er+Geir+sammen+med+Frode+i+n%E6rheten+av+Ringkollen.
Redaktør for kondis.no ultrasider, Geir Frykholm, trener til Spartathlon om tre måneder. Han tok Kristins Runde som en fin treningstur og løp hele løpet sammen med Frode Andersson (og delvis Oddvar Røsten). Geir har også løpt Kristins Runde på trening tidligere og utelukker ikke at han tar flere turer for å knekke 10-timers grensen. Her er Geir sammen med Frode i nærheten av Ringkollen.
Redakt%F8r+for+kondis.no+Maratonsider%2C+Oddvar+R%F8sten%2C+poserer+her+etter+m%E5lgang+sammen+med+Frode+Andersson.+Oddvar+hadde+l%F8pt+en+hel+del+feil+og+kunne+vise+til+88+km+p%E5+GPSen+%28Foto%3A+Olav+Engen%29.
Redaktør for kondis.no Maratonsider, Oddvar Røsten, poserer her etter målgang sammen med Frode Andersson. Oddvar hadde løpt en hel del feil og kunne vise til 88 km på GPSen (Foto: Olav Engen).
Sten+Einar+Lunder+hadde+med+seg+musikk+p%E5+turen%2C+og+det+kom+nok+godt+med+p%E5+hans+81%2B11+kilometer.+Etter+at+han+hadde+v%E6rt+p%E5+Oppkuven+tok+han+katastrofalt+feil+i+et+veikryss+etter+60+kilometers+l%F8ping+%28der+beskrivelsen+var+Til+venstre%2C+skilt+Sandungen%29+og+endte+opp+nesten+i+S%F8rkedalen.+Det+var+5%2C5+km+i+feil+retning+f%F8r+han+snudde%2C+og+i+m%E5l+viste+GPSen+92+kilometer.
Sten Einar Lunder hadde med seg musikk på turen, og det kom nok godt med på hans 81+11 kilometer. Etter at han hadde vært på Oppkuven tok han katastrofalt feil i et veikryss etter 60 kilometers løping (der beskrivelsen var Til venstre, skilt Sandungen) og endte opp nesten i Sørkedalen. Det var 5,5 km i feil retning før han snudde, og i mål viste GPSen 92 kilometer.
Gunnar+F%E6hns+familie+var+viktige+st%F8ttespillere+i+m%E5lomr%E5det.+Her+ved+tidtagerbordet.
Gunnar Fæhns familie var viktige støttespillere i målområdet. Her ved tidtagerbordet.
Ultral%F8psutvalget+leder%2C+Per+Lind%2C+var+selvsagt+ogs%E5+tilstede.+Han+hjalp+til+p%E5+serviceposten+ved+Ringkollen%2C+nesten+hjemme+var+jo+det+-+siden+Per+bor+p%E5+H%F8nefoss.+En+morsom+sak+med+plaseringen+av+serviceposten+%28bil+og+tilhenger%29+var+at+vi+ikke+torde+bruke+en+romslig+hytteinnkj%F8ring+som+kanskje+hadde+egnet+seg+best.+Aldri+godt+%E5+vite+hva+sinte+hytteeiere+kan+finne+p%E5...+N%E5r+undertegnede+kom+til+servicestasjonen++sto+en+tidligere+omgangsvenn+%28og+forlover+%21%29+og+heiet+p%E5+meg.+Det+var+hytteeierne+som+jeg+ikke+hadde+m%F8tt+p%E5+kanskje+20+%E5r+%21%21%21
Ultraløpsutvalget leder, Per Lind, var selvsagt også tilstede. Han hjalp til på serviceposten ved Ringkollen, nesten hjemme var jo det - siden Per bor på Hønefoss. En morsom sak med plaseringen av serviceposten (bil og tilhenger) var at vi ikke torde bruke en romslig hytteinnkjøring som kanskje hadde egnet seg best. Aldri godt å vite hva sinte hytteeiere kan finne på... Når undertegnede kom til servicestasjonen sto en tidligere omgangsvenn (og forlover !) og heiet på meg. Det var hytteeierne som jeg ikke hadde møtt på kanskje 20 år !!!
Her+har+en+av+%28eller+var+det+den+eneste%3F%29+tilskuerne+foreviget+siste+sjekkpunkt+ved+veikrysset+like+ved++Sandungen+g%E5rd.+Akkurat+denne+posten+var+det+noe+feil+med%2C+slik+at+arrang%F8ren+ikke+har+mellomtid+her+p%E5+mer+enn+de+f%F8rste+l%F8perne.+Mellomtidene+legges+ut+senere+%28Foto%3A+Arne+Halvorsen%29.
Her har en av (eller var det den eneste?) tilskuerne foreviget siste sjekkpunkt ved veikrysset like ved Sandungen gård. Akkurat denne posten var det noe feil med, slik at arrangøren ikke har mellomtid her på mer enn de første løperne. Mellomtidene legges ut senere (Foto: Arne Halvorsen).
Og+slik+s%E5+det+ut+fra+Svartbekken+klokka+06%3A30...+og+nesten+likedan+var+det+da+de+siste+reiste+hjem+15+timer+senere.+Derimellom+ble+det+lagt+igjen+anslagsvis+300.000+kalorier+i+Kristins+Runde+%28to+l%F8pere+med+de+riktige+duppedittene+hadde+f%E5tt+utregnet+noe+over+10.000+kaloriers+forbruk+hver%29
Og slik så det ut fra Svartbekken klokka 06:30... og nesten likedan var det da de siste reiste hjem 15 timer senere. Derimellom ble det lagt igjen anslagsvis 300.000 kalorier i Kristins Runde (to løpere med de riktige duppedittene hadde fått utregnet noe over 10.000 kaloriers forbruk hver)