Kondismedlem Sponset innhold
Atlanten-JanBilly-Jana

Mange vil løpe Atlanten maraton

Påmeldingene strømmer på til Atlanten maraton lørdag. Over 10 har så langt meldt seg på til maraton og flere vil løpere kortere distanser.


For sjette gang er det klart for Atlanten maraton i Kristiansund. Dette foregår på bane, og er det eneste i Norge i sitt slag.

I fjor var det hele 15 som løp maraton, noe som bare var en mindre enn det største maratonløpet i Møre og Romsdal i fjor, Ålesund maraton. I år var det 17 deltakere i Ålesund i mai, så det skal bii vanskelig å bli størst i år også. Men uansett har interessen vært stor.
 
Dette kan imidlertid bli siste gangen løpet arrangeres, i denne omgangen. Etter planen skal det nemlig startes ombygging av Atlanten stadion til neste år. Friidrettsbanen er helt nedslitt, og det kan også bli aktuelt å bygge ut fotballstadion til et anlegg som kan brukes ved eventuell opprykk til 1.divisjon.

I fjor var det Jan Billy Aas som vant maraton på 3.02.49, en tid som kan bli vanskelig å slå. Jana Baldauf vant dameklassen (bildet) og det blir spennende å se om det dukker opp noen damer i år også. Nytt i år er at det blir brukt elektroniske brikker for å telle rundene. Det vil gjøre alt mye enklere. Som vanlig blir det drikke og litt mat å få underveis, og også noe godt etterpå. Det loves også musikk og ellers god stemning.