Kondismedlem Sponset innhold
Oslo_Maraton_og_Elixia

Oslo Maraton og Elixia samarbeider

Oslo Maraton har inngått samarbeid med treningskjeden Elixia. Jostein Røraas i Oslo Maraton (til høyre) tror samarbeidet vil gi enda flere deltakere.

Pressemelding fra Oslo Maraton:

Norges største løpsarrangement og Norges største treningssenter har bestemt seg for å samarbeide. Sammen skal de få enda flere nordmenn opp av sofaen. Avtalen vil gjøre det billigere for deltakere i Fokus Bank Oslo Maraton å trene på Elixia sine 37 sentere, og de 130 000 eksisterende medlemmene i Elixia vil få tett oppfølging mot arrangementet.

På bildet: Cecilie Kleppe (markedssjef Elixia), Iselin Klev ( Arrangementleder Fokus Bank Oslo Maraton) og Jostein Røraas (Kommunikasjonssjef Fokus Bank Oslo Maraton og Sportsklubben Vidar)

Elixia satser stadig mer på utetreninger som et supplement til sitt brede utvalg av treningsmuligheter inne på sentrene.

– Gjennom samarbeidet gir vi både medlemmene og våre ansatte et konkret mål som vi kan jobbe sammen mot. I april setter vi opp løpegrupper ved våre sentere og de vil være for alle nivåer og tilpasses distanser og mål under Fokus Bank Oslo Maraton 22. september, sier markedssjef Cecilie Kleppe ved Elixia.

Elixia skal varme opp til folkefesten 22. september. Ikke bare i forkant, men også igjennom hele dagen. Før hver distanse vil flere av Elixias trenere stå for oppvarmingen av de ventende løperne.

- Det å sette seg mål gir treningen mening, og det blir lettere å snøre på seg skoene. Vi har veldig tro på at alle Elixia sine medlemmer også kan trenge mål og i så måte er samarbeidet givende for begge parter, sier Tony Isaksen, daglig leder i Sportsklubben Vidar, arrangør av Fokus Bank Oslo Maraton.

Samarbeidet er i første omgang ett år, men med en intensjon om å løfte hverandre frem i flere år fremover.

Løpegruppene
Alle medlemmer av Elixia vil gratis kunne delta i ukentlige løpegrupper tilpasset sitt nivå, ved sitt lokale treningssenter. Hensikten er å sammen trene seg opp til en av distansene på Fokus Bank Oslo Maraton den 22. september.

Dessuten vil de kunne invitere med seg en venn gratis, under forutsetning av at vedkommende er påmeldt Fokus Bank Oslo Maraton.

Folkefesten Fokus Bank Oslo Maraton arrangeres 22. september i 2012 med start og mål på Rådhusplassen, med distansene 3 km, 10 for Grete, halvmaraton og maraton. Dessuten vil det være Barnas aktivitetsdag og Barnas maraton (500m).


Med det nye samarbeidet mellom Oslo Maraton og Elixia kan det bli enda flere som får oppleve gleden av å være med i løpsfellesskapet i Oslos gater. (Foto: Kjell Vigestad) 

Fokus Bank Oslo Maratons heimeside

Kondis' samleside for Oslo Maraton

Nye og gamle medlemmer av Kondis får redusert pris på startkontingenten til Oslo Maraton (fram til 17. mai)