Kondismedlem Sponset innhold

Sommerutgaven av Terminlista 2012

De fleste Kondis-medlemmer skal nå ha mottatt sommerutgaven av Terminlista. Nesten 2200 arrangementer for løp, turritt, triatlon, kajakk og rulleski er med.

Mer spennende enn noen gang. Mange bilder, oversikter, statistikker osv. For første gang er også terminliste for norske rulleskirenn med pluss et utvalg av europeiske turritt .

Med opplysninger om mer enn 2200 kondisjonsarrangementer er det litt av et arbeid som ligger bak sommerutgaven av Terminlista 2012. Det ligger minst 1000 arbeidstimer bak produktet.

Det er også mange annonser for spennende arrangement som det pirrer å prøve seg på. I år er det mange helt nye arrangementer både når det gjelder turritt og løp. Noen er allerede velkjente som Landeveisbirken, som forlengst er fullsatt, men nå kommer også "Landegrensen", - Grenserittets landeveisutgave. Bergen City Marathon er en annen  nykommer. Endelig et maratonløp midt i Bergen med start og mål på Torgallmenningen og en tur bortom både Akvariet og Bryggen og rundt Store Lundegårdvann. Og for første gang arrangeres det en Ironman-konkurranse i Norge: Ironman 70.3 Haugesund.

Du får oversikter for turritt på landevei og i terrenget, alle multisportarrangementene i Norge, turløp for kajakk, rulleskiritt og massevis av norske og internasjonale løp. Alt er med: korte løp og litt lengre løp, halvmaraton, maraton, ultraløp og motbakkeløp.

Birkebeinerrittet var Norges største sykkelritt i fjor med 13936 ryttere i mål, mens Vestmarksrittet var nr. 15 på statistikken med 1095 deltakere i mål. Holmenkollstafetten var det største løpsarrangementet med 31060 stafettløpere i sving, mens Nordmarkstraver'n var på 50. plass på statistikken over norske største løp i 2011 med 1027 løpere i mål. Du finner alle de opplysninger du trenger for å planlegge vårens, sommerens og høstens konkurranser innenlands og utenlands.

Og er du ikke Kondis-medlem vil du om noen uker kunne få et eksemplar av Terminlista 2012 i mange av landets sportsbutikker. Men vil du ha et eksemplar må du BLI KONDIS-MEDLEM. Det koster når bare kr 220 å bli medlem og du får med deg i tillegg til mange Kondis-utgaver to flotte bøker: "Treningsdagboka" og "Når mil blir til smil".