Kondismedlem Sponset innhold
D701943-2

Team Sepura satte temporekord

Sist lørdag satte Team Sepura rekord da laget syklet 50 km landevei på under timen. Torsdag utfordrer de seg selv og andre til å gjenta bedriften.

Team Sepura ble historiske da laget som første i landet noensinne kjørte 50 km under timen med vending på landevei. Rekorden ble satt på standard landeveissykler på Braskereidfoss lørdag kveld 8. juni. Med god side/motvind til vending, der laget hadde 48,4 km/t i snitt, ble det en kamp mot klokka på retur, da med en vind som løyet til vindstille. Men med en fart tidvis rundt 60 km/t på flatene på tilbakeveien, klokket laget inn på 59:13 og 50,6 km/t i snitt.

Dette var en god oppkjøring til Sepura50, lagtemporittet for elitelag som arrangeres i Halden torsdag 13. juni. Da møter Team Sepura flere av kontinentallagene til dyst. I Sepura50 er målet 50/50/50. Det vil si å sykle rittets 50 km med en snittfart på over 50 km/t - og om vinnerlaget klarer dette, så blir det 50.000 kr i pengepremie. 

Forhåndsomtale i Halden Arbeiderblad.

Se også reportasje fra da kondis.no var med Team Sepura på trening tidligere i år. 


Torsdag utfordrer "mosjonistene" i Team Sepura elitesyklistene i det 50 km langt temporitt Sepura50 i Halden. (Arkivfoto: Bjørn Johannessen)