Kondismedlem Sponset innhold
swimrun stavanger

Hagelangs Swimrun i Stavanger 28. juni

Den 28. juni 2017 er det klart for Hagelangs Swimrun i Stavanger. Konkurransen er en klassisk sprintdistanse med ca. 15 km løping og ca. 2000 m svømming.

Navnet Hagelangs spiller på at konkurransen foregår i et bynært område. Selv om det er nært byen, er det ikke et asfaltløp.  Løpingen foregår på grusstier og svømmingen skjer i Stokkavannet og i Hafrsfjord. Det er spesielt siste del av løpingen, langs Hafrsfjord, der stien snor seg mellom sjøhus og brygger, - man får hagelangsfølelsen. Dette er et ettermiddagsløp med enkel logistikk.

Målet med løpet er rekruttere nye lag til sporten samt å gi lokale utøvere muligheten til å konkurrere uten å reise langt av gårde. Løypa er relativt lett, og det er mulig å gi seg etter to svømminger og løpe direkte til mål hvis man ikke har tid til å fullføre hele distansen. Det er også åpnet for at løpere under 18 år kan konkurrere på lag med én av sine foreldre. Dersom man ikke har våtdrakt for swimrun, så kan det leies gjennom arrangøren.

Tidspunktet for løpet er satt for å kunne gi de lagene som skal være med på Rockman en god gjennomkjøring før det store løpet midt i juli.

Se mer informasjon på hjemmesiden.

(Mottatt informasjon fra arrangøren ved Daniel Gallaher).