Kondismedlem Sponset innhold
Potsdamer_Plass_trolig_berlinmarathon-035_619pix

Hjelp oss å verve - Du kan vinne reise til Berlin Marathon

Ikke før har et nytt år startet så er vi klar for en ny vervekonkurranse. Den som verver flest medlemmer til Kondis i år, vinner en reise til Berlin Marathon med PWT Travel.

Den som verver nest flest medlemmer vinner en skipakke fra Bull Ski og Kajakk til en verdi av 7.000 kroner, mens det er PWT Travel som har gitt oss hovedpremien til årets beste verver. Premien inkluderer reise tur/retur Berlin i forbindelse med start i Berlin Marathon, tre netter i hotell, startkontingent i Berlin Marathon og transport til og fra startnummerutdeling.

De som kommer på tredjeplass i vervekonkurransen vinner en pulsklokke fra Polar, Polar M200. Dette er en svært brukervennlig klokke med integrert GPS og pulsmåling i håndleddet. Klokka foretar også aktivitetsmåling gjennom døgnet og har et tøft, litt retro design. Klokken fikk gode skussmål da den ble testet i Kondis nr 10 i fjor. 

Polar M200 gis bort til den som verver tredjer flest medlemmer i år. Frister det med en slik premie, er det bare å kaste seg rundt. Du kan også få være med oss på Kondis-stands når vi reiser rundt på arrangementer om du ønsker det. Her får du gode muligheter til å verve nye medlemmer. 

Vinner du turen til Berlin Marathon får du oppleve dette:

Dere ankommer hotellet på fredagen og allerede samme dag reiser dere samlet til startnummerutdelingen hvor det er et strot messeområde med mange muligheter for shopping. 

På lørdag inviterer TWT Travel på morgenjogg i Charlottenburg hvor dere småjogger til Olympiastadion fra 1936. Turen er på 6 km. Vel framme blir det servering av mat og drikke. 

På søndag er det tidlig frokost før dere reiser samlet til togstasjonen og tar toget til sentralstasjonen. Herfra er det kun et par hundre meter å gå til starten ved Brandenburger Tor.

Over_broa_Fra_togstasjponen_IMG_3584.jpg
Folkevandring: Tusenvis av mennesker strømmet til startområdet i Berlin grytidig om morgenen. (Foto: Roy Freddy Andersen)

Start2_pulje1_A20G7687.jpgStart i Berlin Marathon 2016: Kl. 09.15 sto rundt 37 000 klar til start på 17. juni-gata som går midt gjennom Tiergarten, det store friområdet i sentrum av Berlin. Totalt kom 36 089 i mål, 26 828 menn og 9 261 kvinner. Det gir en kvinneandel på drøye 25 %. (Foto: Kjell Vigestad)

 

Det å løpe Berlin Marathon er en stor opplevelse. I fjor ble det nesten verdensrekord. Det var også mye bra norsk løping. Uansett resultat så er det en stor opplevelse å være med. Her får en sett store deler av Berlin by samtidig som en får løpe sammen med svært mange glade og oppstemte mennesker. Ingenting er som å oppleve Berlin sammen med andre løpevenner.

– Dette må være verdens beste arrangement! Det er stort og utrolig godt organisert, sier Trond Hansen som er annonseselger i Kondis og har vært med hele fire ganger tidligere. 

 

Gode givere til vårt vervelotteri: