Kondismedlem Sponset innhold
De 4 landeveisløpene i karusellen har start og målgang på Storebru i Sogn og Fjordane.

De 4 landeveisløpene i karusellen har start og målgang på Storebru i Sogn og Fjordane.

Klart for INC Eikefjord Løpskarusell 2017

Da nærmer det seg første løp i årets utgave av INC Eikefjord Løpskarusell. Løpene blir arrangert på Storebru og i Eikefjord. Både Eikefjord Halvmaraton, Eikefjord Maraton og motbakkeløpet Hovlandstølen Opp inngår i karusellen.

Da er det snart klart for første løp i INC Eikefjord Løpskarusell 2017. I år tilbyr arrangøren hele 5 karuselløp på Storebru og i Eikefjord i Sogn og Fjordane. Første løp blir arrangert lørdag 1. april på Storebru.

De fire landeveisøpene blir arrangert i den kontrollmålte løypa på Storebru, mens motbakkeløpet Hovlandstølen Opp finner sted i Eikefjord. Nytt av året er Eikefjord Halvmaraton, som gir løperne en ekstra mulighet til å løpe denne populære distansen. I tillegg inngår det tradisjonsrike motbakkeløpet Hovlandstølen Opp, Eikefjord Maraton og to vanlige karuselløp (begge med distansene 10 km og 5 km) i karusellen.

Med unntak av Eikefjord Maraton og Hovlandstølen Opp som har deltakermedalje til alle og premiering til distansevinnerne, så blir det ikke utdeling av premier etter de andre karuselløpene. Derimot gir deltaking i 3 av de 5 løpene i karusellen en egen karusellpremie. Denne premien blir delt ut etter det siste av årets løp (21. oktober). Det er mulig å delta både i konkurranse- og mosjonsklasse. Som i fjor, så blir det også i år arrangert et barneløp i tilknytning til hvert løp, så her kan alle delta!

Her er årets 5 løp i INC Eikefjord Løpskarusell:

1).  1. april - 1. karuselløp 2017. Distanser: 10 km, 5 km og 2 km barneløp.

2).  13. mai - Eikefjord Halvmaraton. Distanser: Halvmaraton, 10 km, 5 km og 2 km barneløp.

 

3).  3. juni - Hovlandstølen opp. Tradisjonsrikt motbakkeløp.

4).  9. september - Eikefjord Maraton. Distanser: Maraton, halvmaraton, 10 km, 5 km og 2 km barneløp.

5).  21. oktober - 5. karuselløp 2017. Distanser: 10 km, 5 km og 2 km barneløp.

Mer informasjon finnes på arrangørens FaceBook-side og Internett-side.


Halvm. - De 6 beste.jpg
6 fornøyde deltakere etter fullført halvmaraton i Eikefjord Maraton 2016. Vinner ble Gisle Skjølberg, Bremanger IL - lengst til høyre. 17 personer deltok på denne distansen i fjor. (Foto: Jan Grov)

Maraton - deltakerne.jpg
Deltakerne på fulldistansen i det første Eikefjord Maraton. Vinner Helge Hafsås, Olden IL - i midten. Arrangøren håper på kvinnelige deltakere på den lengste distansen i år. (Foto: André Høyset)

Barneløpet-1.jpg
Barneløpet (2 km) finner sted i naturskjønne omgivelser i retning Endestad. Omtrent halvparten av denne distansen løper/går barna på god grusvei. (Foto: Charlotte Grane)


Rett før start på halvmaraton, 10 km og 5 km under Eikefjord Maraton i fjor. (Foto: Jan Grov)