Kondismedlem Sponset innhold
Kaland Løpskarusell Logo_640-427

Påmelding åpnet for Kaland løpskarusell i Bergen

Kalandseid IL Friidretts løpskarusell er en perfekt anledning til å få testet formen etter en lang vinter med trening.

Kaland løpskarusell består av 3 løp, med 2 ukers mellomrom, og har 4 distanser: 3 km, 5 km, 10 km og 600m barneløp.Dette er en rekordrask trasè på flat sykkelsti med start og mål på Kalandseidet. Du løper mot Hamre, med vending halveis.

Dato: 24. april, 8.mai, 22. mai
(mandager kl.19.00)


Online Påmelding her 

kk1-1.jpg
Starten går for en ny sesong med Kaland løpskarusell

Løypetraseen:
Start like ved MB Auto på Kalandseidet (ved Kismulveien 16). Både 3, 5 og 10 km følger den nye flotte sykkelstien mot Kismul (gamle Os-banetraseen). Vending halveis. Løypen er nesten flat og er dermed meget rask. Ettersom vi løper tur/retur i traseen, holder alle løpere til høyre for å unngå kollisjon med motgående løpere.

Tidtaking:
Vi bruker brikker som er festet på baksiden av startnummeret for elektronisk tidtaking. Husk å ta være på startnummeret du får utdelt. Vi bruker samme startnummer på alle løpene. Dersom noen må ha nytt startnummer, må dette kjøpes for kr. 50,-.

Parkering og garderobe:
Vi bruker parkering og garderober ved Kaland idrettshall (det er ikke toaletter ved start). Vi oppfordrer alle deltakerne til å parkere ved Kaland idrettshall, men det er også parkeringsplasser ved start (følg parkeringsvakt).

Oppvarmingstrasé:
Fra Kaland idrettshall til start er det nøyaktig 2 km, perfekt som oppvarming. 

Deltakerpremie:
Det blir flott deltakerpremie til alle som har meldt seg på 3 løp før 10. april. I tillegg trekker vi ut gavepremier på startnummer ved enkeltløpene. Det blir premiering til alle som deltar i barneløpet.

Startavgift:
Voksne 330,- for 3 løp eller 140,- for enkeltløp. Barn (0-14 år) 220,- for 3 løp eller 90,- for enkeltløp. Barneløpet kr. 50,- for alle løp. (I tillegg kommer et administrasjonsgebyr på kr. 15,- + friidrettslisens). Online påmelding helt frem til kl. 18.45 løpsdagen.

Husk - melder du deg på alle løpene ( untak barneløpet ) kommer du automatisk på 3 km startlisten. Distanse velger du fritt løpsdagen ved å stille deg i rett startpulje. Systemet plasserer deg på rett distanse automatisk under veis. Du kan med andre ord løpe forskjellig distanse hver gang.

NFIF Lisens:
Friidrettstinget 2013 vedtok å innføre friidrettslisens for alle friidrettsarrangement i regi av klubber i Norges Friidrettsforbund fra 1.1.2014.
Les mer om lisensen på Norges Friidrettsforbund sin nettside: https://www.friidrett.no/mosjon/lisens/
Husk å krysse av for om du har helårslisens, eller om du vil kjøpe engangslisens, kr. 40,-

Skolekonkurranse:
Vi har en egen konkurranse for 4. - 7. trinn ved Kaland skole. Hvilke klasse er den sprekeste? Konkurransereglene er enkle. Den klassen som har flest deltakere over 3 løp vinner kr. 1500,- til klassekassen sin. Den klassen som har best gjennomsnittlig tid for de 3 beste løperne (prestasjonspremie) vinner kr. 500,- til klassekassen sin. Her legger vi til et minutt i ‘handicap-tid’ på sammenlagttid for hvert høyere klassetrinn. Da får vi en jevn konkurranse på tvers av trinnene. Det er enkelt å melde seg på. Du bruker den vanlige påmeldingslinken til Kaland løpskarusell som du finner påeq-timung. Underveis i påmeldingen må du krysse av for at du vil delta i skolekonkurransen. 


Loypekart.jpgLøypeprofil 3 km.Løypeprofil 5 km.

 

Løypeprofil 10 km.