Kondismedlem Sponset innhold
Tim Bennett, som vi her ser under Landsmøteløpet på Lørenskog forrige helg - i kledelig rosa Kondistrøye (kvinneutgaven), er nå i starten av sitt 9. år som organisasjonens president. I kommentaren undres han blant annet over medlemsutviklingen i Kondis.

Tim Bennett, som vi her ser under Landsmøteløpet på Lørenskog forrige helg - i kledelig rosa Kondistrøye (kvinneutgaven), er nå i starten av sitt 9. år som organisasjonens president. I kommentaren undres han blant annet over medlemsutviklingen i Kondis.

Mot lysere tider

Denne kommentaren står også på trykk i Kondis 2-2017.
Tim Bennett (51) har vært styremedlem i Kondis siden 2003, og organisasjonens president siden 2009. I det sivile er han ansatt som applikasjonsforvalter på IT-avdelingen i TDC AS. Som idrettsutøver er han både allsidig og svært aktiv med deltagelse i sykling, triatlon og løping på alle mulige distanser.

 

Vignett-kondiskommentaren.jpg"Men det forundrer meg litt at Kondis sliter med medlemsveksten"


Mot lysere tider

Dagene blir lysere og lengre nå, men fortsatt så kommer det ned hvite greier fra himmelen, noe som forteller meg at vinteren ennå ikke er helt over. I hovedstaden er det sånn at det den siste uka har kommet mer snø enn i løpet av resten av vinteren til sammen.

Noen liker selvsagt at det kommer snø, andre ikke. Jeg tipper at flere skiarrangører rundt omkring nok er litt lei seg for at snøen ikke kom tidligere i vinter. Det forstår jeg godt, for mange skirenn er jo skiklubbers mulighet til å få litt ekstra kroner i klubbkassa.

Stinn brakke
For meg personlig er det ikke så viktig med snø, og jeg har vært veldig godt fornøyd med løpeforholdene i hele vinter, bortsett fra akkurat nå. Jeg gleder meg mest til kortbuksesesong og at alle løpene kommer i gang igjen.

Siden det i hvert fall her på Østlandet har vært lite snø, så har nok flere fått løpt mer denne vinteren. Det har også vært stinn brakke på Bislett i vinter. Innendørsbanen der blomstrer som aldri før, og absolutt alle typer løpere dukker opp der – og ikke bare folk fra Oslo.

Å se folk løpe er som jeg har sagt noen ganger, noe av det gøyeste jeg vet. Det er veldig bra at det fortsatt ser ut som om flere oppdager hvor effektivt og bra løping egentlig er. 

Som instruktør på Elixia ser jeg også at det løpes ganske mye, og jeg vet at mange av de løpetimene som holdes på sentre rundt omkring, er veldig godt besøkt. Det forteller meg at løping fortsatt er in – kanskje like mye som før. Svarene på det kommer de nærmeste månedene når alle løpene kommer i gang.

Tidene forandres
Men det forundrer meg litt da at Kondis sliter med medlemsveksten. Hvorfor det er slik, tenker jeg på ganske ofte når jeg er ute og løper og faktisk ser ganske mange andre som løper. Jeg skjønner at tidene forandrer seg, at alt finnes på internettet og at et blad i posten x antall ganger i året kanskje ikke har samme prioritet som før i tiden.

Men samtidig tenker jeg at det er viktig å støtte en organisasjon som gjør noe for at vi skal motiveres til å ta vare på helsa og få et godt liv lenger. Jeg sier ikke at vi som løper, sykler, går på ski osv. er garantert å leve minst x antall år lenger enn de som IKKE er i aktivitet. For så enkelt er det jo ikke.  Det er nok ganske mange andre detaljer som spiller inn der også.

Ung litt lenger
For min egen del tenker jeg at det viktige er at jeg gjennom bevegelse opprettholder en bra livskvalitet og at jeg føler meg ung litt lenger. Det siste er nok ikke helt sant hver eneste dag da, men sånn er jo livet, det går litt opp og ned.

Kondis går for tiden litt ned altså. Kanskje eller kanskje ikke snur det i 2017.  Uansett, så oppfordrer jeg hver og en av dere som er medlemmer, til å anbefale Kondis for andre. For jeg mener at AS Norge trenger en organisasjon som kan være med å legge forholdene enda bedre til rette slik at folk kommer i aktivitet. Selvsagt må vi også bli flinkere til å markedsføre oss selv bedre, og dette har topp prioritet fremover. Men også til det trenger vi medlemmer.


Tim Bennett  

Tim Bennett
President i Kondis   

 

Det lønner seg å være medem i Kondis
Ikke medlem?
Meld deg inn her

Siste kondiskommentarer