Kondismedlem Sponset innhold
Fra Oslo Maraton 2016. (Arrangørfoto)

Fra Oslo Maraton 2016. (Arrangørfoto)

6700 er påmeldt i Oslo Maraton, fra 1. april blir det dyrere

Det er nøyaktig 6 måneder til årets Oslo Maraton, og allerede nå er 6700 påmeldt til de ulike distansene. Dersom du planlegger å være med må du huske at blir dyrere å melde seg på etter 1. april.


BMW Oslo Maraton arrangeres i år 15. og 16. september. 
1. april stiger prisen på alle distanser til BMW Oslo Maraton (med unntak av Barnas Maraton).  For å sikre deg plass til årets arrangement, kan du melde deg på her: Påmelding Oslo Maraton 2017  

HER ser du hvem som allerede er påmeldt.
 

Oslo Maraton er et Kondis kvalitetsløp, og kondismedlemmer får dermed rabatt på startkontingenten. Koden du trenger finner du her: Disse kodene trenger du

 


Julie Uggen_400x637.jpg- Vi er godt i rute til BMW Oslo Maraton 2017, og gleder oss til å lage folkefest i hovedstaden! De lengste distansene fyller seg opp raskest, og helmaraton er snart halvveis fylt opp. Så det gjelder å melde seg på før sommeren om man vil delta på denne distansen, sier Kommunikasjonsansvarlig Julie Uggen (bildet) i Oslo Maraton.

Med over 6700 påmeldte og Oslotrippelen fulltegnet ligger Oslo Maraton godt foran fjoråret. BMW Oslo Maraton har distanser for alle nivåer og ambisjoner! Du kan velge mellom «3 for alle» (3 km), «10 for Grete» (10 km), halvmaraton, maraton og Oslotrippelen.
 

Venteliste på trippelen
Ønsker du å delta på Oslotrippelen kan du sette deg på venteliste ved å sende epost til info@oslomaraton.no 
 

NM halvmaraton 2017 tildelt Oslo Maraton

  

Se også: 
Marius Vedvik og Marthe Katrine Myhre vant BMW Oslo Maraton (2016)
Oslo Maraton - samleside for tidligere års reportasjer​
 

maraton-4-30-pulje-oslo-plaza_BJ_D4N8307.jpg
Maratonløpere 2015. (Foto: Bjørn Johannessen)