Kondismedlem Sponset innhold
Ikke noe å utsette på gleden her... enten målet er å unngå å bli møkkete eller tvert om. (Foto: Hilde Johansen)

Ikke noe å utsette på gleden her... enten målet er å unngå å bli møkkete eller tvert om. (Foto: Hilde Johansen)

Haga IF arrangerer Gjørmeløpet for 12. gang 27. april


Se kondisreportasje fra 2015 da det var 217 deltagere i Gjørmeløpet:
Gjørmeløp som viser at barn elsker å være i bevegelse

Hilde Johansen sitt bilde.

- Gjørmeløpet er et lavterskeltilbud som passer for mennesker i alle aldre, ikke bare barn, sier primus motor for arrangementet, Hilde Johanesen. Løpet arrangeres torsdag 27.4. i tidsrommet 17:30 - 19:00. 

For personer med begrensede muligheter for å bevege seg i terrenget, er det mulig å delta ved å gå/løpe rundt løpebanen på Haga stadion. Alle deltakere får Gjørmeløpets medalje (ny av året), og alle har mulighet til å vinne fine uttrekkspremier trukket på startnummerne. 

- Dette er et nullprofittarrangement med stor fleksibilitet, uten tidtaking og rangering. Formålet er å få flest mulig i aktivitet, og å skape idrettsglede og mestringfølelse uavhengig av løpserfaring og fysisk grunnform. Gjørmeløpet er derfor en god arena for folkehelse, sier Hilde Johansen.
  
Nytt av året er at det nå også er mulig å foreta forhåndspåmelding og betaling digitalt via Superinvite.no, i tillegg til at man som tidligere år naturligvis kan melde seg på direkte på Haga stadion løpsdagen fra kl 17:00 - kl 17:45 (kr 50 pr pers).

Se hele innbydelsen

Gjørmeløpet på Facebook
 
Det er i år 12. gang Haga IF arrangerer Gjørmeløpet. - Vi håper selvfølgelig å overgå deltakerrekorden fra 2105, da vi hadde 217 deltakere. Været er av stor betydning for deltakertallet, og det optimale for Gjørmeløpet i så måte ville være om det kom regnvær i dagene før arrangementet og at vi får en løpsdag med sol og god temperatur, sier Johansen som altså drømmer om realt søleføre i flott vær.
 

20150416_182942.jpgSøle er gøy, men husk å knyte skolissene skikkelig! (Foto: Hilde Johansen)