Onsdagens løp var det siste av de innledende løpene i Harry lagerts nattcup og var et bonusløp, som gir alle startende 30 sek bonus på jaktstarttiden i finalen. Løpet ble arrangert som fellesstart i hver klasse med en pentagongafling, samme som ble benyttet for en uke siden.

For å sette løpernes o-teknikk på en ekstra prøve ble det ikke benyttet reflekser på postene, her var det kun postskjerm og stemplingsenhet. Mangel på refleks hadde ingen betydning, så lenge det var andre løper ved posten. Hvis du derimot kom alene inn mot posten var det en ufordel at det ikke var refleks der.

Dagens raskeste på den 3,8 km lange løypen og vinner av Legendar-klassen var Alan Cherry, Nydalen med tiden 23,13 min, dvs 6,07 min pr km. Her fulgte Torgeir Nørbech, Tyrving kun 1 sek bak. Raskeste dame var vinner av Kari-klassen Betty Ann Bjerkreim Nilsen, IL Tyrving med tiden 26,37 min, en tid som ville gitt henne 3. plass i Ola-klassen. Her fulgte Siri Ulvestad, Nydalen på 2. plass 53 sek bak.

Ola-klassen ble vunnet av Dag Aalvik, Nydalen med tiden 26.27 min, 3 sek foran Trond Kortner, Østmarka. Lokal klasse ble vunnet av ) Per Øyvind Stene, Nydalen med tidemn 30,10 min, han var da 1,02 min foran Rune Rystad, Nydalen. I den 2,3 km  lange rekruttløypen var OSIs Hanne Maria Vister raskest med tiden 20,08 min.

Harry Lagerts nattcup avsluttes fredag 13. oktober med jaktstart i Nordmarka. Her løper Legendar-klassen 15 km, Ola- og Kari-klassene 10 km og Lokal-klasse 6 km.