Kondismedlem Sponset innhold
God stemning på startstreken før Tjømekarusellens novemberløp. Foto: Stine Skog Hansen.

God stemning på startstreken før Tjømekarusellens novemberløp. Foto: Stine Skog Hansen.

Tjømekarusellen avrundes med innsamlingsløp søndag 10.12.

Søndag 10.desember er det duket for årets siste løp i den lokale løpskarusellen på Tjøme. Som tidligere utgaver betyr desemberløp i Tjømekarusellen innsamling til Barnekreftforeningen i Vestfold.


Leder i Tjøme Løpeklubb, Roar Almquist, håper derfor at flere tar turen til Tjøme for å delta: "På søndag løper man for en god sak. I tillegg er Tjømekarusellen en flott anledning til å få seg en kvalitetsøkt med startnummer på brystet."

Du kan lese mer om arrangementet på klubbens hjemmeside.

Tjømekarusellen kan skilte med tre distanser: 10 km, 5 km og 2,2 km. Løypa går fra Lindhøy skole, sørover på sykkelstien mot Verdens Ende, før alle distanser vender etter halvløpt distanse og returnerer til utgangspunktet.

Når det gjelder løpet på søndag håper Almquist på gode forhold. "Det ser bra ut. Det er bart og fint og meldt varmegrader inn mot helgen. Natt til søndag blir det litt kaldere, men ikke kuldegrader, så vi tror det blir bra."

TLK-lederen kan melde om generelt gode løpeforhold på sommerøya: "Det går et værskille ytterst i Oslofjorden. Nå som det har vært en periode med særdeles glatte og vanskelige løpeforhold på store deler av Østlandet, har det for det meste vært bra på Tjøme. Spesielt på sykkelstien utover mot Verdens Ende, hvor løypa går, er det ofte bart og isfritt," avslutter Almquist med et smil.