Starten på det #15 Tøyen Parkrun.  Foto: Heming Leira (som også har tatt alle bildene i denne reportasjen)

Så kom vinteren til Tøyen Parkrun. Lørdag2.desember ble det hvitt underlag i Norges første Parkrun for første gang.
Den korte men bratte bakken var krevende ellers var det bra strødd av Oslo Kommune. Arrangøren kommer til å jobbe for at kommunen bidrar til at også bakken kan bli mindre glatt.
Noen løp med brodder, men for det meste så det ut til at folk løp uten. Nå gjenstår det to løp før sola snur og det går mot lysere tider.

Henrik Braune tok teten direkte og holdt den til mål. Det var hans andre Tøyen Parkrun men han mangler bare tre løp på å nå 100 Parkrun.  Foto: Heming Leira

At det var noe krevende forhold forteller vinnertiden i herreklassen om: 19:54 er den dårligste vinnertiden på herresiden.  Raskest var Henrik Baune på 19:54 og Ceciliy Millwater på 24:06. Begge tok sin første seier i Tøyen Parkrun.
Tross vinterføre holdt deltakelsen seg på fine 40 løpere, men vi mistenker at flere hadde kommet hadde de visst at løpsforholdene var helt okei.

Siden Kondis sist besøkte Tøyenparken har Petter Sveen blitt den tredje i herreklassen som har vunnet to ganger.(etter at Sverre Mcseveny-Åril ble den aller første).  Alle resultater se nederst under bildene.

Marit Tørstad under Tøyen Parkrun #8 14.oktober da hun vant Tøyen Parkrun første gang. 25.november ble hun historisk da hun ble den første kvinnen som vant Tøyen Parkrun for andre gang. Foto: Heming Leira

I kvinnerklassen fikk Marit Tørstad gleden av å bli den aller første kvinnen til å ta to seiere i Tøyen Parkrun da hun vant det #14. løpet og tangerte sin personlige rekord på 23:22

Det var ikke mange som løp i kortbukse. James Downing var en av dem. Temperaturen var ganske bra med ca. 2 minusgrader og vindstille.

Ricki Dunning syntes heller ikke det var nødvendig med langbukse, men votter ville han ha.

Løpeskjørt er plagget for Fiona Sewell

James Haycock debuterte i Tøyen Parkrun

At det var mulig å løpe fort sjøl med snø som underlag var Nils Øksnevad et bevis på. Han løp sitt sjette Tøyen Parkrun og slo persen sin med tre sekunder. Persen løp han i det aller første Tøyen Parkrun som gikk i slutten av august!

Det kan ikke repeteres ofte nok: Skal du delta i Tøyen Parkrun (og alle andre Parkrun)  må du registrere deg på nett på forhånd og skrive ut en skannet kode. Denne MÅ tas med og avleses etter målgang (du trenger imidlertid ikke løpe med den underveis. Du kan hente den etter målgang og så få skannet den av. NB: Det går ikke å ha koden på mobilen) Her er løperen som ble nr.2 som grunnet det ovenstående blir stående som Unknown og ikke får tid. SÅ HUSK Å REGISTRERE DEG OG TA MED STREKKODEN!

Kristoffer og Jan Sverre Asmyr spurtet friskt over målstreken. Litt i tyngste laget for Jan Sverre som gisper etter luft ?

Eldstebror Sebastian Asmyr smiler på vei mot mål

Kathrine Karbøl og Sebastian Asmyr tidligere i løpet blir applaudert av de arrangørkorpset

Aud Øygarden lytter til "Morgengry" av Edvard Grieg

Søbstad-tvillingene Anne og Berte er blitt ivrige Tøyen Parkrun-deltakere. NAnne har fem løp og Berte har fire.

Jaguaren valgte brodder.

Kondis følger Tøyen Parkrun og  har skrevet om Parkrun generelt

11.november: Tøyen parkrun # 12 under blå himmel og strålende sol.
4.november: Tåke og løv da 68 løp det #11 Tøyen Parkrun
28.oktober:  Tøyen parkrun #10 jubilerte i praktfull soloppgang
13.oktober:  Trolsk stemning under Tøyen Parkrun #8
12.oktober:  Tøyen Parkrun feiret den Internasjonale Parkrun Day med stil
27. september: Tøyen Parkrun betyr 18 % flere løp i Oslo i 2017
2. september: Sol over godt besøkt Tøyen Parkrun #2
30. august: Tøyen Parkrun debuterte med kjempesuksess!
25. august: Lørdag går Norges første Parkrun i Tøyenparken
16. august 2017:  Parkrun endelig i Norge!
18. november 2015: Park Run i Storbritannia – lavterskeltilbud til løpsglade turister
----------------------------
2.oktober 2015: Kampenmila - et venners venners løp (ikke et Parkrun - men et løp i Tøyenparken)