Kondismedlem Sponset innhold
Stor stemning rundt Winterrun. Foto: Arrangøren

Stor stemning rundt Winterrun. Foto: Arrangøren

Winterrun kommer til Trondheim

I vinter kommer Winterrun også til Trondheim. Tidligere har vinterløpene blitt arrangert i Oslo og Bergen, foruten Gøteborg og Stockholm.

I februar 2018 kan du delta i Winterrun i Trondheim. Test vinterformen 8.februar på fem eller ti kilometer i en løype lyst opp av fakler og ildkurver.

 

EPB_8494.jpg
Fra starten på Rådhusplassen i det første Winterrun i Oslo i 2015.  Foto: Erling Pande Braathen.

Winterrun arrangeres fra før i både Oslo og Bergen, og har på kort tid vokst fra et lite vinterløp til en stor folkefest. Seks år etter starten i Oslo blir Trondheim arena for det spektakulære løpet.

Winterrun er i dag en stor vinterfest i flere Skandinaviske byer. I Sverige arrangeres løpet i både Stockholm og Göteborg.

Påmelding til Trondheim Winterrun.

IMG_1538.jpg
Fra årets Winterrun i Trondheim.  Foto: Tom Roger Johansen

 

Løypa i Trondheim

Løypetraseen innbyr til stor fart i vintermørke. Start og mål er på Ytre Kongsgård, på vestsiden av Nidarosdomen. Løypa går ned til Nidelva, deretter vestover nedstrøms elva til andre bru. Der krysses Nidelva og går medstrøms langs elvebredden. Løypa passerer under Elgeseter bru, og følger veien mot Gamle Bybru. Over bruen og deretter vestover langs elva tilbake til Nidarosdomen. Løypa er flat, med variert underlag som grus og asfalt. Løypa er 5 km. For 10 km løper man to runder.

Premier

Winterrun premierer ikke bare de beste løperne. Det blir også premie til de mest lysende løperne. Både Icebug og Craft stiller med flotte premier. Gjør løpet til en fest med venner, kolleger og familie. Løp raskt eller kle dere ut og gå/jogg rolig.