Kondismedlem Sponset innhold
Fra starten 2017

Fra starten 2017

Nytt Winterrun i Bergen lørdag 17. februar kl. 18.00

Winterrun gjentar suksessen fra 2017 og for 2. gang blir det arrangert i Bergen. Teknisk arrangør Gular håper på bedre vær denne gang


 

Informasjon Winterrun 2018

Løypen
I Bergen er det start og mål på Festplassen. Løypen starter med en sløyfe rundt Lille Lungegårdsvann, og tar så til venstre forbi Grieghallen. Videre følges veg mot “Realfagsbygget”, der det løpes tilbake mot Hans Holmbos gate og inn i Nygårdsparken. Her løpes det en runde inne i parken før det løpes ut igjen og forbi Studentsenteret og videre bort mot Johanneskirken. Herfra løpes det ned Øysteinsgate og så til høyre bortover mot Fosswinkelgate. Videre ned Hans Holmbos gate til Grieghallen der det løpes til venstre og inn igjen på Festplassen. Løypen er kontrollmålt til 5 km, og for 10 km løpes det 2 runder. Start er klokken 18.00.

Vegbeskrivelse
Bruk gjerne kollektivtransport. Start- og målområdet på Festplassen i Bergen ligger sentralt mellom togstasjonen og Fisketorget. Se skyss.no for ruter for buss og bybane.

Sekretariat
I sekretariatet kan du etteranmelde deg og hente startnummer. Åpningstider fra klokka 15.00 på løpsdagen.

Bagasjeoppbevaring
Vi har et eget bagasjetelt i start- og målområdet hvor du levere bagasjen din. Merk bagen med bagasjelappen som sitter på startnummeret ditt.

Tidtaking
EQ Timing står for tidtakingen. Tidtakingen skjer gjennom en chip som er festet på startnummeret. Det er derfor viktig at du fester startnummeret ordentlig, og at det sitter på under hele løpet.

Publikum
Det er supre muligheter for å heie på løperne både i start- og målområdet, samt ute i løypa.

Premieutdeling
Premieutdelingen skjer på scenen i start- og målområdet etter at løperne er i mål.

Dusj og garderobe
Det er ikke tilgjengelig dusj og garderober.

Afterrun
Bli med på en herlig avslutning av Winterrun-dagen. På Afterrun kan du kose deg med god mat og drikke, sammen med andre løpeglade.


Påmelding Winterrun Bergen
 


IMG_1503.jpgOppvarmingen i 2017 var det SiB som stod for.

IMG_1522.jpg
De røde bengalske lysene er tent i det startskuddet gikk.

Loypekart_WR-Bergen_2017.png
Løypekart, det blir samme løype som i 2017

Kondisreportasjer Winterrun

2017 : Winterrun i ekte bergensk regnvær