Kondismedlem Sponset innhold
Kaland Løpskarusell Logo_640-427

Påmelding åpnet for Kaland løpskarusell i Bergen

Kalandseid IL Friidretts løpskarusell er en perfekt anledning til å få testet formen etter en lang vinter med trening. Mandag 16. april er det klart for 1. løp i den 7. sesongen av karusellen

Kaland løpskarusell består av 3 løp, med 3 ukers mellomrom, og har 4 distanser: 3 km, 5 km, 10 km samt 600m barneløp.

Dette er en rekordrask trasè på flat sykkelsti med start og mål på Kalandseidet. Du løper mot Hamre, med vending halveis.

Dato: 16. april -  7. mai - 28. mai 
(mandager, start kl.19.00).

 


Online Påmelding her 

1P1A3090.jpgStarten går for en ny sesong med Kaland løpskarusell

Løypetraseen:
Start like ved MB Auto på Kalandseidet (ved Kismulveien 16). Både 3, 5 og 10 km følger den nye flotte sykkelstien mot Kismul (gamle Os-banetraseen). Vending halveis. Løypen er nesten flat og er dermed meget rask. Ettersom vi løper tur/retur i traseen, holder alle løpere til høyre for å unngå kollisjon med motgående løpere.

Tidtaking:
Vi bruker brikker som er festet på baksiden av startnummeret for elektronisk tidtaking. Husk å ta være på startnummeret du får utdelt. Vi bruker samme startnummer på alle løpene. Dersom noen må ha nytt startnummer, må dette kjøpes for kr. 50,-.

Parkering og garderobe:
Vi bruker parkering og garderober ved Kaland idrettshall (det er ikke toaletter ved start). Vi oppfordrer alle deltakerne til å parkere ved Kaland idrettshall, men det er også parkeringsplasser ved start (følg parkeringsvakt).

Oppvarmingstrasé:
Fra Kaland idrettshall til start er det nøyaktig 2 km, perfekt som oppvarming. 

Deltakerpremie:
Det blir flott deltakerpremie til alle som har meldt seg på 3 løp før 2. april. I tillegg trekker vi ut gavepremier på startnummer ved enkeltløpene. Det blir premiering til alle som deltar i barneløpet.

Startavgift:
Voksne 330,- for 3 løp eller 140,- for enkeltløp. Barn (0-14 år) 220,- for 3 løp eller 90,- for enkeltløp. Barneløpet kr. 50,- for alle løp. (I tillegg kommer et administrasjonsgebyr på kr. 20,- + friidrettslisens). Online påmelding helt frem til kl. 18.45 løpsdagen.

Husk - melder du deg på alle løpene (untak barneløpet ) kommer du automatisk på 3 km startlisten. Distanse velger du fritt løpsdagen ved å stille deg i rett startpulje. Systemet plasserer deg på rett distanse automatisk under veis. Du kan med andre ord løpe forskjellig distanse hver gang.

NFIF Lisens:
Friidrettstinget 2013 vedtok å innføre friidrettslisens for alle friidrettsarrangement i regi av klubber i Norges Friidrettsforbund fra 1.1.2014.
Les mer om lisensen på Norges Friidrettsforbund sin nettside: https://www.friidrett.no/mosjon/lisens/
Husk å krysse av for om du har helårslisens, eller om du vil kjøpe engangslisens, kr. 40,-

Skolekonkurranse:
Vi har en egen konkurranse for 4. - 7. trinn ved Kaland skole. Hvilke klasse er den sprekeste? Konkurransereglene er enkle. Den klassen som har flest deltakere over 3 løp vinner kr. 1500,- til klassekassen sin. Den klassen som har best gjennomsnittlig tid for de 3 beste løperne (prestasjonspremie) vinner kr. 500,- til klassekassen sin. Her legger vi til et minutt i ‘handicap-tid’ på sammenlagttid for hvert høyere klassetrinn. Da får vi en jevn konkurranse på tvers av trinnene. Det er enkelt å melde seg på. Du bruker den vanlige påmeldingslinken til Kaland løpskarusell som du finner påeq-timung. Underveis i påmeldingen må du krysse av for at du vil delta i skolekonkurransen. 

1P1A3058.jpg
God stemning blant deltagerne i barneløpet, her er det medaljer til alle

Erik Vagtskjold, Ingrid Reistad og Espen Rognsvåg fra Opptur Motbakkeklubb tok hver sin klasseseier
Erik Vagtskjold, Ingrid Reistad og Espen Rognsvåg fra Opptur Motbakkeklubb tok hver sin klasseseier under sesongen 2. løp i 2017


Loypekart.jpgLøypeprofil 3 km.Løypeprofil 5 km.

 

Løypeprofil 10 km.