Kondismedlem Sponset innhold
Konrad Brunstad himself fra Konradfilmen. Konradløpet er ment å ære minnet etter Konrad Brunstad (Mons-Konrad 1910-2000). Konrad begynte først å løpe i sein alder.

Konrad Brunstad himself fra Konradfilmen. Konradløpet er ment å ære minnet etter Konrad Brunstad (Mons-Konrad 1910-2000). Konrad begynte først å løpe i sein alder.

Invitasjon til Konradløpet i Sykkylven - 1. mai kl. 05.00

Tirsdag 1. mai inviterer Velledalen IL til Konradløpet - løpet der farten ikke er viktigeste

Påmeldinga til 17. utgaven av Konradløpet er godt i gang.

For påmelding, mer info og sist nytt sjekk ut Konradløpet sin hjemmeside.

Facebookarrangmentet

Historien om Konradløpet hentet fra Velledalen.net.
Konradløpet er til minne om Konrad Brunstad som likte å løpe grytidlig om morgenen.

GRATIS FRUKOST
I forbindelse med Velledalen IL sitt 100 års jubileum i 2006 ble det spandert gratis frukost på alle deltakerne i Konradløpet. Dette ble så populært at det siden har blitt en fast tradisjon. Frukosten blir servert i Velledalen grendahus, der det også er garderober, premieutdeling .m.m.
KONRADFILMEN
Odd Kvammen – slektning av Konrad Brunstad – forstod at Konrad var noko utanom det vanlige. Han laga film om Konrad frå di årene han drev som hardest, og der han selv forteller om sin fysiske hverdag, om helse og motivasjonen for å drive på. En knakende god film, og uten denne filmen hadde det kanskje aldri blitt noe Konradløp. Filmen ble vist i gravferda til Konrad. Ole Petter Berge var sendebud til idrettslaget og den som første hinta frampå om at ”Konrad eigentleg skulle hatt sitt eget løp”.
Det fikk han, og Odd Kvammen har gitt en film i gåve til VIL, slik at Konrad sine tanker om mosjon, helse og livsfilosofi  elles,  kan bli friska opp att i forbindelse med Konradløpet.

Premier
Alle premiene har sitt opphav i bygda med flere vakre håndverkprodukt og bl.a. møbler fra industrifabrikker i Sykkylven. De fleste premiene blir trekt ut på startnummer.

Reportasjen i Kondis etter Konradløpet i fjor. Da var Kristine Hjellbakk Hole, Sunnylven IL og Jan Ketil Vinnes, Kondis var raskest.

Plakat 2018_625x855.jpg