Pressemelding

Bergen har oppfostret noen av verdens beste fjelløpere. Torbjørn Ludvigsen, Stian Angermund, Jonathan Albon, Sverre Slethaug, Thomas Andersen, Stian Aarvik med flere.  Og dette er ikke uten grunn. Bergen er byen mellom de 7- fjell og den perfekte treningsarena for fjelløping.

Nå er fjelløping blitt folkesport  Bergen. Det er på tide å kåre Bergens sprekeste fjellkonge og dronning.  Og husk tar du turen i høyden eller fjellet belønnes du også med frisk luft, flotte utsikter og gode tanker som varer... Belastningen blir ikke så ensidig og du utvikler koordinasjon, balanse og muskulatur.

Gjennom karusellen ønsker vi å gi deltagerne nye traseer og utfordringer. Og vi har lagt opp til økende lengde for hvert løp, noe som forhåpentligvis blir i takt med formen til deltakerne.

Løypene går i terreng med varierende underlag, og vil være noe teknisk krevende, selv om vi legger opp til å følge stier og noen skogsveier.  Start og mål vil være samme sted og alle løpene er over et fjell.  Alle løypene er merket med vimpler eller merkebånd og det står vakter i løypen hvor arrangøren ser det som nødvendig. Oversikt over løypen legges ut i forkant av hvert løp med beskrivelse

Nærmere 100 er påmeldt 24 timer før startskuddet går for sesongens 3. løp

1P1A4823.jpg
Fra starten i det andre løpet

Datoer for Platou Fjellkarusell: (alle løp starter 18.30)

17.04.2018 -1.løp 6 km
15.05.2018 - 2. løp 7 km
12.06.2018 - 3. løp 8 km
14.08.2018 - 4. løp 12km
18.09.2018 - 5. løp (mer info kommer)

Påmelding:
Eq Timing står for påmelding, tidtaking og resultater. 
Ingen påmelding ved start. Startnummer hentes løpsdagen ved start.
Deltagere må samtidig skrive under egenerklæring for deltagelse på eget ansvar.  
MRK: Av praktiske årsaker kan du enten melde deg på alle 5 løpene samlet (600,-) eller ett og ett løp (150 ,- ).  Det åpnes for påmelding et løp av gangen.

Påmelding Platou Fjellkarusell

 

Løp 3: Platou Fjellkarusell 2018 - Haugsvarden (h.o.h 673 m)

Stikkord er: Fra Montana opp korketrekkeren, via Indianerstien til Turnerhytten. Deretter opp til Haugsvarden (673 Byfjellenes høyeste topp), retning vest mot viddentraseen som følges til Årstadhytten og Stormhytten ned kammen og mot mål.
løypekart3.jpg

 

Kondisreportasjer Platou Fjellkarusell 2018

Løp 1 : Pangstart for Platou Fjellkarusell
Løp 2 : Karlsen og Lilleskare best i det 2. løpet i Platou Fjellkarusell

 

Platou Fjellkarusell 2018
Klikk på logo for karusellens hjemmeside