Dette blir den aller første "Trappecupen" i Bergen.

Trappecupen er åpen for alle som ønsker å delta! Utfordre venner, familie og kollegaer til å ta trappa og slå et slag for folkehelsa!
 

Trappecupen består av følgende trappeløp:

3.nov: Trappeløp på Haukeland Sykehus - 9.etg.

17.nov: Trappeløpet Ørnen Opp på Scandic Hotel Ørnen - 13.etg.

24.nov: Trappeløp i Bergen Rådhus - 14.etg. 

Hvor lang tid du bruker opp trappene spiller ingen rolle, her er det om å gjøre å være med! Alle som deltar får den offisielle Trappecup-lua og er med i trekningen av en rekke flotte premier levert av våre samarbeidspartnere: Scandic Hotels, AdO Arena, Drevelin, Bergen Kino, m.fl.

For de som ønsker å gi alt og kjempe om topp 3 plasseringen blant damer og herrer, kan vi også friste med flotte premier! Her er det sammenlagttiden på alle løpene som gjelder.

Haukeland 640.jpg
3. nov: Trappeløpet på Haukeland Sykehus

Cupens første løp er det tradisjonsrike trappeløpet på Haukeland Sykehus! Gjennom flere år har dette vært et megapopulært arrangement blant de ansatt i Helse Vest med over 600 deltar hvert år! i år er første gang løpet åpnes opp for andre enn de ansatte gjennom trappecupen, og vi gleder oss stort! Merk at dersom du ikke er ansatt i Helse Vest er det kun mulig å delta på dette løpet gjennom trappecupen.   

Deltakere i cupen starter fra kl. 17.00 og alle får utlevert tidtakingsbrikke ved start. Ønsker du å starte tidligere på dagen er dette også mulig. 

rnen640.jpg

17.nov: Trappeløpet Ørnen Opp på Scandic Hotel Ørnen

Ørnen Opp ble for første gang arrangert i 2015 til stor begeistring fra ivrige deltakere! Dette trappeløpet er åpent for alle og man velger selv ved påmelding om man ønsker å delta i cupen eller kun på dette løpet.

Startnummer med tidtakingsbrikke hentes i lobbyen på Scandic Hotel Ørnen fra kl. 17.30 den 17.november. De som er påmeldt hele trappecupen tar vare på startnummerne og benytter disse også på det siste løpet i cupen. Første deltager starter kl. 18.00 og så starter vi deltakerne fortløpende med 15 sek. mellomrom.

Ved målgang tar man heisen ned i frokostrestauranten Aquila i 2.etg. hvor alle får servert forfriskende smoothies og kan besøke minimessen vår med flere spennende utstillere! Det blir også bildevisning fra løpet, og premieutdeling for de som kun er med på Ørnen Opp.
 

Rådhuset bergen.jpg
24.nov: Trappeløpet i Bergen Rådhus

Cupen avsluttes med det veletablerte trappeløpet i rådhuset 24.november. I likehet med cupens første løp har dette vært et internt arrangement for de ansatte i Bergen Kommune, og endelig åpnes det opp for alle gjennom trappecupen! Merk at dersom du ikke er ansatt i Bergen kommune er det kun mulig å delta på dette løpet gjennom trappecupen. Første deltaker starter kl. 17.00 og deretter starter vi enkeltvis med noen sekunders mellomrom.

Med Erik Hanøy som speaker, deilig hjemmelaget lapskaus i rådhuskantinen og en storslått premieutdeling blir dette en fantastisk avslutning på cupen!

Hva koster det å bli med?

Deltar du på hele cupen koster det kr. 150,-. Er du ansatt i Bergen kommune kan du søke refusjon fra ditt bedriftsidrettslag for dette i ettertid. Alle får den offisielle Trappeløp-luen i deltakerpremie!

Ønsker du kun å delta på Ørnen Opp koster dette kr. 50,-.
 

Slik melder du deg på

Ønsker du å melde deg på hele trappecupen eller kun Ørnen Opp klikk her:

Påmelding Trappecupen og Ørnen Opp

Jobber du i Bergen Kommune eller Helse Vest og kun ønsker å delta på deres interne trappeløp må du kontakte Haukeland Sykehus BIL (HSI) eller Bergen Kommune BIL for dette.

Velkommen til årets morsomste utfordring!