Terrengkarusellen i Kristiansand pleier å ha fint vær når det er karusell, og dette løpet som var det 10. karusell-løpet representerte intet unntak fra det. Det var god stemning, og passelig med litt sol og skygge i løypa, men for noen ble løpet i varmeste laget, og da løp de uten overdel. Og start og mål var ved Egsjordet ved Sørlandets Sykehus Kristiansand.

Det var barneløp på menyen, og det var ei runde på 500 meter, og det var mange interesserte og ivrige barn. Og de fikk med seg en medalje med de norske fargene da de kom i mål!

Det var både kort løype for voksne med 3.5 km, og lang løype med milslukeren på 7 km på programmet.

Resultatlister fra 10. karusell-løpet ved Egsjordet

IMG_9586.jpgFra starten i kort løype

IMG_9578.jpgFra milslukeren.

Det var satt opp sittegrupper og utetelt ved starten og målet, og mange likte denne løypa som var ei rundløype oppe skogen ved Egsområdet. Så vi var mange som koste oss, og praten og latteren gikk livlig, og det satte mange pris på. Karusellen er høydepunktet i uken for mange!

NB! Neste karusell-løp er på Bragdøya, så da må man ha båttransport til og fra. Følg anvisningen under her og den informasjonen som gis. Løpet er på tirsdag 21/6.

Informasjon om Bragdøya Rundt

Neste uke kan vi friste alle våre deltakere med et spennende løp, helt nytt i karusellen, Bragdøya Rundt. Dette er 11. karuselløp, og det siste før sommerferien, og pga. St. Hans er løpet fremskutt til mandag 20/6 og tirsdag 21/6. Løypen gjør en rundtur på Bragdøya, i helt unike omgivelser. Vanlig løype er 4,4 km, milslukeren 8,8 km (se vedlagte løypekart). Det arrangeres båttransport mellom Lumber og Bragdøya. Utvalget vil være til stede hele det aktuelle tidsrommet, begge dagene, så derfor er det ingen nettregistrering på løpet. Info finnes på Kretsens sider.

Båttransporten koster kr. 100,- (t/r). Utvalget oppfordrer deltakerne til å betale billetten på forhånd til Vipps nr. 119870. Det vil også være mulig å betale med kort, enten på båten, eller i kaféen etter ankomst.

Mandag 20/6: Båten går i ordinær rute fra kl. 14:45 fra Lumber (første sjanse til å komme over). Deretter går den stort sett kontinuerlig, minst en gang i halvtimen. Siste båt fra Bragdøya går kl. 19.

Tirsdag 21/6: Første bestilte båttransport går kl. 11:00. Deretter går båten i skyttel, etter behov. Siste båt fra Bragdøya går kl. 19.

Parkering er meget begrenset, så vi må oppfordre folk til å sykle, ta bussen, eller benytte egen båt.
Skeie Eiendom ønsker ingen parkering i sitt område før etter kl. 16 (pga. næringsdrivende), men aksepterer parkering ved Lumber legesenter etter kl. 16.
For å kunne tilby noe parkering før kl. 16, har vi gjort avtale med treningssenteret «Bare trening». Parkering der er gratis, med 2-300 m gange til båten.

Opplegget for arrangementet er slik:
Mandag 20/6 gjennomføres uten tidtakingspuljer, og Utvalget er til stede for å registrere fullført/egen tid.
Tirsdag 21/6 foregår som en vanlig «torsdag», med milsluker-pulje kl. 17:15, og tidtakingspuljer i vanlig løype kl. 17:30-17:45.

Alle bruker sine faste startnumre, eller registrerer seg i Sekretariatet med enkeltløp. Gratis saft og bananer til alle deltakerne. Kaféen er åpen under løpet.

Hjertelig velkommen til en spesiell løpsopplevelse!

For Terrengutvalget

Jan

11. karuselløp.jpg

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957