Lagene har kommet i mål på Sognsvann klokka er litt over 11 på søndag

Ida og Julia

Jankov og Laursen

Laursen


Jankov i mål: Auch!

09:34 Ida Warhuus Vatle og Julia Tingstad
Aaaaah! Ullevålseter og lunsj. Liggeren og Fagervannet unnagjort. Folk kommer haltende inn og selv hardhausene har det tungt nå. Gangsperr har fått en ny betydning. 5km igjen til mål. Fy søren det skal smake godt! – på Ullevålseter skistoge med Julia Håkonsdatter Tingstad.

09:00 Jon Lahlum er stasjonert på Studenthytta og rapporter følgende:
Om lag 30 lag passert mellom kl 7 og 9. Nå begynner det å bli tøft å rekke målgang.

07:00  Ida Warhuus Vatle og Julia Tingstad
Siste stopp for natten ble Camp kvikklunsj. Varm sjokolade var utrolig kjærkomment og tilbud om sengeplasser ble for vanskelig å avstå. På'n igjen nå retning Liggeren før Fagervann, Ullvålseseter og tilslutt Sognsvann. Tekniske problemer har ført til at Kikutinnlegget ikke kom med i går. Trøtte i fjeset i dag, men happy! — på Tømtehyttene med Julia Håkonsdatter Tingstad.

23:22 Bilder fra Twittrende Marka24-deltakere

22:16  Ida Warhuus Vatle og Julia Tingstad
Oppdatering fra Gørja: Pitstop meg tørking av sokker og kropper. Vender nesen mot Liggeren. Kaldere nå, frostrøyk når vi puster. Ting gjør vondt overalt, men bena fungerer overraskende godt. Julia er ikke helt enig. Har et pågående hilseprosjekt med svært variabel respons. Julia ble inspirert etterhvert og slang seg med. Fortsetter hilseprosjektet, men regner med færre deltakere denne veien. – på Gørjamed Julia Håkonsdatter Tingstad.

18:07 Ida Warhuus Vatle og Julia Tingstad

Klokken er bare atten og vi er ved godt mot! Julia har hatt tre nær-døden opplevelser pga litt tekniske problemer med de lange, lett vaklende bena hennes og jeg har pådratt med noen duganes vannblemmer og akkurat satt meg på vannposen min. Gleder oss stort til suksessterte og moste brownies etter kikut. Vurderer nattcamp på camp Kvikklunsj.


17:28   Stig Laursen  og Aleksander Jankov  


Mustadsætra check nr 4. 6 hrs out and the gait is tightening! All well!

kl.17:10  Ida Warhuus Vatle og og Julia Tingstad
5,5 t inn i løpet og vi er ikke kommet lenger. Pølseservering av fetter og tilbud spekelag. Endrer ruten og kutter Smedmyrkoia. Går for Bjørnholt og Kikutstua direkte. Ingen spekelag, dog svært fristet med tilbud om varm dusj og seng. — på Kobberhaughyttamed Julia Håkonsdatter Tingstad.

Kl.14:00  Ida Warhuus Vatle og og Julia Tingstad
Etter 2,5 time i ulent terreng, med overraskende regnbyger, mye latter og søle, er vi vel fremme på første punkt av 24. 21,5time igjen av en fantastisk bra tur!
 — på Skjennungstua


Stig Laursen (bildet) og Aleksander Jankov har sjekket inn på den første hytta
Sætre Gård. med kommentaren: What a day!


Utstyr for Marka24 for Ida Warhuus Vatle