Det er fortsatt en del som gjenstår før vi kan presentere et fullstendig program for landsmøtehelga, men noe er allerede klart: Vi møtes fredag ettermiddag til faglig program. Selve landsmøtet er på lørdag, og vi beregner avreise etter frokost søndag morgen.

Lørdag 11. mars stiller de av oss som ønsker det til start på Vinterkarusellen Romeriket sitt 10. og siste løp for sesongen. Dette er en kontrollmålt 5-kilometer med start og mål ikke langt fra hotellet. 

Også på landsmøtet i år valgte vi å delta på samme løpet, noe som gav oss et godt avbrekk på landsmøtedagen. Her kan du lese reportasjen

Alle medlemmer som ønsker det har møterett på landsmøtet. Synes du dette hørest interessant ut så ikke nøl, men send oss din påmelding med en gang så skal vi reservere plass for deg. 

Kondis dekker reise, opphold og startkontingent til alle valgte utsendinger til landsmøtet. I praksis vil det si at de som er interessert i å delta, melder ifra om dette, så setter administrasjonen opp en oversikt over delegater og andre medlemmer som ønsker å komme. I mange tilfeller så dekker vi også reise og opphold for medlemmer som ikke er delegater. Her er det antallet og den samlede økonomien som avgjør om vi kan dekke kostnadene for alle interesserte eller ikke. 

Har du lyst til å være med på årsmøtet? Meld din interesse her