Kondis1601_350.jpgSolfrid Braathen har vært ivrig idrettsutøver, som skiløper om vinteren og løper om sommeren, hele livet. Hun har vært med å vinne Holmenkollstafetten seks ganger for Vidar, og to ganger har hun vært på vinnerlaget til Høybråten og Stovner i stafetten i langrenns-NM. Solfrid stiller alltid opp, og det gjorde hun også da Kondis inviterte henne med på fotosesjon og intervju. 

– Det er kjekt å kjenne at man er i form, og jeg er glad i å være fysisk aktiv. Jeg blir motivert av å sette meg mål, og det er spennende med langløp, forteller den blide 33-åringen til Kondis. Kanskje får vi se henne på toppen av pallen også i årets Holmenkollmarsj?  

Der vil nok ikke Synne Arnesen stå, men 17-åringen fra Senja har sitt høye mål å sikte mot. 

- Jeg har ambisjoner om å komme på pallen i junior-NM og i norgescupen totalt, forteller den ivrige langrennsløperen til Kondis. 

Den erfarne løperen og treneren, Bjarte Vik, kommer med detaljere og velprøvde treningsprogram enten du satser mot 5 km eller maraton - eller noe midt i mellom. Her er det bare å velge nivå og distanse, og du har et program som passer for deg!

Godt treningsstoff får du også Andreas Angeltveit som forklarer hvordan triatleter bør legge opp treninga si om vinteren for å være best mulig forberedt til sommerens konkurranser. 

Kondis har som vanlig gjennomført utstyrstester. Denne gangen er to av de nye Garmin-klokkene og et aktivitetsarmbånd fra Polar lagt under lupen. Vinterens skihansker og løpesko laga for glatte forhold er også testa.

Løpsåret 2015 blir grundig oppsummert i form av statistikker, rekorder og kåring av årets løpere i et eget 24-siders bilag. Her får tallnerdene sitt, og kanskje finner du deg sjøl på en av statistikkene? 

Kondis nr. 1 har også en fyldig reportasje fra Great Ethiopian Run i Addis Abeba. Det er et stort løp med ca. 40 000 deltakere, men likevel så mye mer enn et løp. Vår reporter opplevde å bli forbiløpt underveis av selveste Haile Gebrselassie

På Norge Rundt-sidene blir du kjent med løp og løpere fra hele fedrelandet, og i tillegg finnes masse småstoff, faste spalter og overraskelser. Ekspertpanelet svarer på det leserne måtte lure på, og det er bare å sende inn ditt spørsmål til en av ekspertene på e-post til Kondis og få svar i neste nummer av bladet.

Det er med andre ord bare å glede seg til 88 sider med inspirerende lesestoff. Er du ikke allerede medlem, så har du en god grunn til å bli det! 

I år vil også Kondis bli å få kjøpt i Narvesen, og ca. ei uke etter at medlemmene har fått det i posten, vil det legges ut for salg i et større utvalg kiosker. 

Meld deg inn i Kondis og få ti årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler!


Kondis1601-Statistikkbilaget_640.jpg
Karoline Bjerkeli Grøvdal jubler for EM-bronse på framsida av Kondis' store statistikkbilag. (Foto: Kjell Vigestad)

Kondis1601_640.jpg
Solfrid Braathen har vunnet Holmenkollmarsjen fem ganger og Holmenkollstafetten seks ganger. Nå suser hun av sted mot nye mål. (Foto: Bjørn Johannessen)