Kondis-9-2013-forside-stor.jpg

Kondis nr. 9 - 2013 er vinterutgaven av Terminlista. Med 260 turrenn på ski er dette landets mest komplette terminliste. Du finner også oversikt over hvilke turrenn som hadde flest deltakere i fjor, liste over de lengste utfordringene og seedingsrenn til Birken. Terminlista inneholder dessuten oversikt over vinteren og vårens mosjonsløp både her i landet og mange av de største utenlandske løpene. I tillegg finner du oversikt over langløp på skøyter og vinteren og vårens triatlon. 

Men Vinterterminlista er ikke bare stappet med terminlister. Også i dette nummeret vil du finne artikler slik du er vant med fra ordinære utgaver av bladet Kondis. I Vinterterminlista kan du lese en rekke produktomtaler og tester. Deriblant test av mange av årets nyheter for langrennsløperen. Du finner også artikler som drøfter hva man egentlig trenger av skiutstyr og hvordan man skal få god glid når det gjelder som mest i turrenn og konkurranser. Og om du skal delta i lange konkurranser, så vil du kanskje ha nytte av å studere Kondis sin store test av energigel?

Morten Eide Pedersen, som ble nummer seks i Birken sist vinter, er i alle fall blant de som skal konkurrere på ski gjennom vinteren. I Vinterteminlista finner du intervju med 26-åringen, og han kommer også med gode tips til ivrige turløpere. 

For deg som har tenkt å fortsette løpingen gjennom vinteren, så vil du i Vinterterminlista finne en artikkel med treningstips og treningsprogram for vinterløping. Du finner også en artikkel om bekledning. 

Alle medlemmer av Kondis får Vinterterminlista automatisk tilsendt. Er du ikke alledede Kondis-medlem, er det bare å bli det!


Meld deg inn i Kondis og få ti årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler! 

Vinterterminlista til Kondis inneholder først og fremst oversikt over turrenn på ski og vinterens mange mosjonsløp, men også langløp på skøyter og multisportkonkurranser. Dessuten finner du mange artikler slik du er vant til i ordinære nummer av Kondis. (Foto: Bjørn Johannessen)