Kondistreninga har truffet mange hjemme når det gjelder et fast treningstilbud. Tross at det allerede eksisterte en rekke tilbud har det strømmet på med løpere til vår faste tirsdagstrening. 
Mens andre treningsgrupper tar ferie i fellesfereien, tilbyr Kondis trening to ganger i uka med intervaller på tirsdager og langtur på søndager.

På det meste har treninga hatt 44 deltakere og færre 15 deltakere har det ikke vært på tirsdagene, snittet ligger på 23 deltakere.

IMG_20180612_182653_1280x960.jpgTirsdag 12.juni instruerte Svein-Erik Bakke noen solide styrketreningsøvelser som både kan brukes for oppbygging etter skade og enda bedre brukes for å unngå skader. 
På gruppas facebookside ligger det videoer med mange flere slike øvelser fra denne Kondistreninga.

Treninga varierer fra gang til gang. Det har vært kjørt både motbakketrening, pyramidetreninger i forskjellige varianter, banetrening, trappetrening og The Kenyan Way.
Kondistreninga har 12 trenere, hvorav to trenere pr.tirsdag. Dermed blir det også forskjell på hva som tilbys av drilløvelser enten det gjelder spenst eller styrke. Disse øvelsene tas etter oppvarminga.

Det er plass til alle uansett nivå. 

På søndagene er det tilbud om langtur hvor tempoet er rolig og hvor det noen ganger blir tid til en bolle på en av sportsstuene i marka. Men ikke alle langturene går i marka noen turer tar deg også gjennom Oslo by og kanskje du oppdager steder du ikke har løpt før.

Bli med i gruppa og få fortløpende info om treningene.