Vi reiser lørdag den 17. mars med retur på kvelden en uke seinere den 24. mars. Dette er en fin mulighet til å få en forsmak på sommeren og til å trene i gode vår- og sommertemperaturer. Kanskje får vi opp mot 25 varmegrader, men vi må også være forbredt på at den kommer til å ligge under 20. Uansett kjennes dette godt ut etter en lang vinter i Norge som fortsatt ikke har sluppet helt taket.

Morgenjogg på strandenStarter dagen i soloppgangen: I Portugal starter vi dagen med en løpetur eller gåtur med staver på stranda før frokost for dem som vil. Foto: Marianne Røhme.

 

Reisen til Portugal arrangeres i samarbeid med Springtime til deres treningsleir i Monte Gordo ved Algarvekysten. Her blir det mye variert trening å velge blant. Her foregår det dans, styrketrening, yoga, pilates i parallelle timer fordelt over hele dagen. I tillegg blir det en fast løpetrening hver ettermiddag. 

Uken med Springtime til Portugal er åpen for alle og tilpasset deltakere på alle nivå. Dersom du aldri har løpt før og ønsker å komme i gang, er dette et fint sted å starte. Men også erfarne løperne skal få mye å bryne seg på av lange turer og krevende treningsøkter. Dette er en «løpeuke» med mye fokus på løping for både nybegynnere og erfarne løpere. Vi har fått med en rekke kompetente løpetrenere som holder et svært høyt nivå. 

null
Gode løpeforhold: En av dagene drar vi fra treningsområdene ved Algarvekysten til fjellområdene for å løpe. Her kan en velge mellom flere distanser. Foto: Marianne Røhme

Kondis planlegger treningscamp med Springtime i uke 12 i 2015Variert trening: Tilbudene på treningsleiren i Portugal er mange og du kan velge mellom alt fra dans til yoga og styrketrening i tillegg til løpe- eller stavgangtrening. Foto: Marianne Røhme

 

Har du spørsmål om turen eller ønsker å melde deg på? Ta kontakt med reiseleder og daglig leder for Springtime Norge, Janicke Bråthe på e-post eller telefon: 404 54 065.