Harde fakta

Sted: Hov Ungdomsskole, Hovsmarkveien 14, Hønefoss

Dato: 22.04.2017

Klokkeslett: 12:00 (man kan teste løypa fra 10:00 – 11:30)

Pris: 225,-

Distanse: 800 heftige meter

Antall hindre: 12-15

Aldersgrense: ikke fastsatt, men anbefalt 13 år

Arrangør: Stadion Treningssenter

Påmelding: her

 

Har man ikke deltatt på et hinderløp før, er dette en fin mulighet for å teste det ut. Det er kort og med overkommelige hindre for alle. Er det ikke hindre man ikke klarer, vil det være alternative øvelser. Samtidig er det et løp også eliten vil kjenne i beina. 

 

Ny vri

Det vil selvsagt være tidtakning i dette løpet, men det som blir nytt for de aller fleste, er starten. Alle starter en og en med 20 sekunders mellomrom! Det er bare å glede seg til å kjenne ekstra godt på adrenalinet og den heftige jakten som settes i gang når startskuddet går. I tillegg unngår man de store kø-utfordringene.   

 

Hindre og løype

Det vil være to heftige bakker der den siste bakken vil få melkesyra til å synge. Og siden løypa er så kort, høres det ut som en god ide å sjekke ut løypa i forkant av løpet, da dette er fullt mulig. Da vil man også kunne se de 12-15 hindrene man skal forsere og man kan lettere planlegge løpet, for de som går for gull.

Ellers er det ikke noen hindre der man må kunne svømme, men vann kan det likevel se ut til at man vil bli introdusert for. Hva slags vannhinder er det ingen som vet. Under fjorårets løp møtte vi på en herlig gutt med hageslange, kanskje han er på jobb denne dagen også? Håper det - for det var fjorårets mest sjarmerende hinder. 

løype villmann.png

 

Villmann Trippel!

Villmann er den første arrangøren i Norge som nå starter med en ”medalje-samling”, slik som Spartan Trifecta. Altså, deltar du på VillmannClimb, Villmann og Villmann NightRun samme år, oppnår du den såkalte Villmann Tripple! Så det er bare å begynne å hanke inn medaljer.

 

Praktisk

Man kan hente startnummeret på Stadion Treningssenter 21.04 fra kl. 09:00 – 18:30, eller på arrangementet 22.04 kl. 09:00 – 11:00. Ellers vil det være toaletter, garderobe og servering på arrangementsplassen.  

 

Sjekk også ut Villmann sine andre løp på deres hjemmeside, og her hos Kondis:

"Villmann" på Hønefoss ble en folkefest