Det er 80 kr. i startkontingentrabatt for Kondis-medlemmer i Fredrikstad Maraton. Er du ikke medlem kan du lese om alle medlemsfordelene og melde deg inn her.

I fjor skrev vi følgende om Fredrikstad Maraton
Under fin-fine værforhold med sol og rundt 10 grader¨, dog litt mye vind, var det DAL for alle penga da Håkon Urdal, Team Sportsmanden og Marianne Årdalen, Eidanger Idrettslag gikk til topps i den 16. utgaven av den "nye" Fredrikstad Maraton. 73 menn og åtte kvinner fullførte.

I år blir det atskillig kaldere, bare 1 plussgrad (stiger til 3), men det er spådd strålende sol.... og dessverre ganske mye vind i år også, 6-7 m/s fra start og i noen timer fremover.

Etteranmelding er mulig på startstedet på løpsdagen: kr 520
Løpet starter kl.11:00

Også i år vil det være mulig å starte kl 10:00 for de som regner med å bruke lang tid (mer enn 5 timer). Det vil ikke være bemanning på drikkestasjonene på første runde for tidligstartende.

Litt om løypa

Løypa er den samme som den den har vært siden starten av Fredrikstad Maraton i 2001. Både start og mål er ved FIF-huset i Ilaveien 132 i Fredrikstad. Fra FIF-huset går løypa sørover mot byen før den snur og går ned mot Rolvsøyveien. Derfra løper vi på gang- og sykkelveien forbi Østfoldhallen og opp mot Rolvsøy. Rett før Greåker tar vi av mot skogen og etter en drøy bakke er vi inne i marka igjen på vei tilbake til FIF-huset. Runden er på 14 km og løpes tre ganger.

Les mer om Fredrikstad Maraton på arrangørens hjemmeside.

Les om tidligere Fredrisktad Maraton her.

D4N7839.jpg
Solrikt i Fredrikstadmaraton 2012. Foto: Bjørn Johannessen