151 er påmeldt løpet i morgen, men som vanlig venter mange med å melde seg på til løpsdagen. Med 19 grader, 1 m/sek vind og sol vil rammen være perfekt for løpet i i Kongeskogen på Bygdøy med muligheter for bading rett ved start og målområdet.

Øystein Mørk vant for fjerde gang  i fjor og har også flere topplasseringer. Mørk er kongen i Kongeskogen.  (Foto:Sylvain Cavatz).

Øystein Mørk løper med startnummer 1 i årets løp. Fjorårets nr. 2, Ulrik Lolland, Moss er også påmeldt.
Fjorårets nr. 2 på spinnesiden, Lina Eikenes Hvamstad, er også påmeldt.

Sarpsborg kommer med hele 10 løpere, hvorav åtte har tenkt å løpe under 20 minutter. Flere av de unge som løp fort i Grefsenkollen Opp, er klar for start og det blir knallhard fight i klassene under 20 år, spesielt på kvinne/jentesiden. I fjor var 10 av de 20 beste i kvinneklassen under 18 år.

Et allerede veldig ungdomspreget løp gjorde det hele enda mer egnet for familier og de yngste ved å plusse på med 1000 m terrengløp for aldersgruppen 3-11 år, løpet som heter Ryetassen.

RYE holder startkontingenten lav, og til og med etteranmeldingen er på et moderat nivå, 300 kr. For ungdom under 18 år koster det kun kr 50 også på løpsdagen og det gjelder for Ryetassen.

I tillegg kommer engangslisens på kr 40 for de som er 13 år eller eldre.

Astrid Uhrenholdt Jacobsen spurter i mål til klar seier i 2016. (Foto: Sylvain Cavatz)

Upåklagelig innsats i RYEtassen i fjor.    (Foto: Sylvain Cavatz)

Ryetassen starter kl.18:15 og RYE-løpet kl.19:00 for de som har tenkt å løpe under 20 minutter og 19:02 for de som tror de vil løpe på 20 minutter eller mer.

k-kondis 20kb.jpgRYE-løpet har vært Kvalitetsløp siden sin andre utgave i 2002. Det gir Kondis-medlemmer 40 kr i avslag på startkontingenten.  BLI MEDLEM!