Olav Engen (67) er deltidsansatt i Kondis med utviklingsoppgaver og vikarierer også noen ganger som nettredaktør. Han har vært lokalredaktør (Romerike) for kondis.no siden 25. oktober 2004 og er også redaktør på ultrasiden. Den idrettslige bakgrunnen startet med røykestopp og orienteringsløp i 1978 og inneholder over 2100 dokumenterte konkurranser, halvparten o-løp, resten veg- og terrengløp med forkjærlighet for ultraløping siden 2005. Han er medlem i NFIFs ultraløpsutvalg og leder av Romerike Ultraløperklubb.


 

Vignett-kondiskommentaren.jpg

Liker du det nye designet?

Som du vel har fått med deg endret kondis.no utseende fra onsdag 6. juni – til et uttrykk vi håper du liker bedre enn det som var. Det er i alle fall meningen.

Dette er ikke en endring for endringens skyld. Vi har fått en hel del tilbakemeldinger om at sidene våre var uoversiktlige og overlessede, og vi har jo sett dette selv. En av utfordringene her er at vi så gjerne vil vise deg mest mulig av det vi holder på med gjennom linker og vinduer på forsiden, men sammen med annonsemengden ble dessverre oversikten dårlig.

Å tilrettelegge ny layout koster forøvrig både penger og menneskelige ressurser, så her er vi helt avhengig av deg som er medlem at du fortsetter å være medlem – og til dere som ikke er medlemmer ønsker vi at du blir det. Da kan v i hele tiden utvikle kondis.no til å være best mulig.  HER kan du melde deg inn. Vi er selvsagt også avhengig av annonseinntekter, så vi må også gjøre tilpasninger for å optimalisere inntektene våre fra reklame – noe vi tror du forstår selv om reklamen noen ganger kan virke litt forstyrrende.

De to største endringene denne gangen er:

  • Større fonter / bedre lesbarhet
  • Opprydding på forsiden /forbedret MENY

Spesielt det siste er viktig. Mange ting du tidligere fant link til på forsiden må du nå i menyen for å finne. Men, jeg mener den nye menyen er betydelig mer oversiktlig og brukervennlig enn den vi hadde tidligere, og den samsvarer med hva du finner i mange andre medieforetak, f.eks. VG og Aftenposten. Meningen her å ikke ha flere menypunkter enn at alle vises uten å måtte skrolle. Det er litt igjen, men vi jobber med saken.
 

Ny_Meny (1019x497).jpg


Det er fortsatt en del justeringer på gang før vi er helt fornøyd med de nye sidene, men i det store og hele ser du nå sidene slik de vil fremstå framover. Vi jobber også med en ny forbedret MIN SIDE, mer om det senere.

For de mange som leser kondis.no på mobil er ikke endringene like synlige, og i et lite vindu må det naturligvis skrolles mye mer. Samtidig er vi veldig opptatt av at også mobilsidene skal være brukervennlige – og håper dere er fornøyd med funksjonaliteten også her.

Kom gjerne med innspill, kritikk og ros i kommentarfeltet nedenfor.