Mange arrangementer avlyses også nå etter sommeren, men det er et økende antall arrangører som gjør tilpasninger til smittesituasjonen slik at det likevel blir løp. En av disse er arrangøren av Lina Roindt.  

Rindal IL skriver i en melding til kondis.no at klubben vil gjennomføre løpet "Lina Roindt" på terminfestet dato, 13. september, men med visse tiltak. Det sportslige er gjenkjennbart. Denne 37. utgaven av løpet blir ett av få landevegsløp i Trøndelag denne høsten.

Lina Roindt er 10,8 km, går etter asfalt i en runde om Rindal Sentrum og med start og innkomst ved Torshall på Bolme i Rindal. Trimklassen uten tidtaking kan også velge mellom  Midt-lina 6,7 km eller Litj-Lina 3 km.

Se mer info på hjemmesiden

I fjorårets løp var det totalt 202 deltagere hvorav 24 i konkurranseklassen.
2019: Økning i deltagelsen i Lina Roindt
 

Løypekart+Lina+Roindt_updated (2).jpg
 

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957