- Dette er et uformelt lavterskeltilbud basert på et ønske om å fremme løpeglede og bidra til økt aktivisering, sier initiativtager og leder for Løp & prat Grenland, Tom Benjaminsen. Han understreker at ​alt foregår på frivillig basis.

Arrangementets navn er Gunneklev Ultra, og distansene er 15,4 km (3 runder), 25,8 (5 runder) km og 46,5 km (9 runder). Det løpes altså i ei rundløype - og hver runde er ca 5,15 km. Løpet arrangeres fra Rema 1000 Herøya, Fjordgata 29 i Porsgrunn.

Start på løpet 19. januar er klokken 10:00. Det er ingen forhåndspåmelding, arrangøren registrerer deltakerne ved ankomst. 

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.
Løypebeskrivelse: En runde er på ca 5,15 km og 30 hm. Rett etter start, ved gul strek, er det en liten kul. Helt flatt fram til sort strek, da går det oppover fram til neste sorte strek og går ned til 0 fram til hvit strek. Det  løpes på gang/sykkelsti hele veien.

Løpet er lagt inn i Kondis' terminliste og ultradistansen vil telle til eventuelle Kondis' utmerkelser for løperne. 

Gunneklev Ultra på facebook

Løp & prat, Grenland er en lavterskel løpegruppe med sosial og inkluderende profil. Grunntanken er å fremme løpeglede og bidra til økt aktivitet. Alt foregår på frivillig basis og det koster ikke noe å være med.

Løp & prat, Grenland på facebook

Bilde_fra_tidl_arrangement (694x304).jpgBildet er fra en av treningsturene til Løp & prat, Grenlandcategories