Harde fakta

Dato: 24.09.2016

Kl: 10-14

Sted: Bjørntvedtvegen 202 A, Skien

Billetter (ps: begrenset plasser) 

Pris: Voksen 300,-, barn 250,-, Lag (etter avtale) 200,- og student 250,-

Distanse: 6 km

Aldersgrense: 10 år (8 hvis foreldrene er med)

Ingen tidtakning.

Premie: medalje til alle!

 

Rekrutterer hinderløpere

Wox Telemark har gjort seg godt bemerket i Telemark og i landet forøvrig. Noe som betyr at det har blitt født en del hinderløpere i Skien, som igjen betyr at det har dukket opp gode treningstilbud for de som ønsker å bli en bedre hinderløper. Skien er stedet å være!

Likevel sitter det flere hjemme i sofaene sine og ruger på om de skal prøve seg på et hinderløp eller ei. De hører om alle som reiser land og strand rundt for å rulle seg i gjørme, krabbe, klatre, og slite seg gjennom hindre. Selv tenker de det er for tøft for dem, og dørstokkmila blir bare lenger.

Syntes du det er skummelt å debutere som hinderløper, og venter på at det perfekte løpet skal dukke opp for deg? Da er ventetiden over. Wox arrangerer det perfekte løpet for deg. Rett og slett et lanseringsløp. Men hold deg fast, det blir mye gjørme! Men ikke la deg skremme, - gjørme er det høyest elskede hindre blant hinderløpere. Og du vil ikke forstå det før du har prøvd det selv.

Til dere som allerede er hardbarka hinderløpere, er dette den perfekte anledningen til å ta med venner og familie dere ønsker å introdusere til sporten. Løp sammen, hjelp dem gjennom løypa og hindrene. Kanskje utvider du hinderløp-omgangskretsen din, og kan planlegge den store dagen – Wox Telemark 2017. Dato: 20. mai.

 

JungelWarrior_dameiror.jpg

Forbered deg på å bli sliten og møkkete (Foto: Marius Johannessen)

 

Lanseringsløpet

Man vil møte på noen av de samme hindrene som har blitt benyttet under Jungel Warrior og Wox Telemark. Klikk på de respektive linkene, og du kan lese omtalen fra løpene. Dersom du ikke er kjent med hinderløp overhode, kan du se lese mer om det her.

Her er også en video fra Wox Telemark 2016.

 

God stemning

Wox er gode på å lage god stemning med musikk, aktiviteter for hele familien og med stands som selger mat og drikke, og andre godsaker. Så det er en gylden anledning til å ta med hele familien.

Wox Telemark på facebook og på nett

 

JungelWarrior_lag.jpgEt godt eksempel på noen som tok sjansen og koste seg med familien (Foto: Marius Johannessen)