Bak henne fulgte Siri Østensen og Mette Karlsen på henholdsvis 32,9 og 33,3 sekunder bak.

Malin var en svært glad vinner. Hun hadde fryktet at en skade skulle ødelegge for henne, men det gikk bra. Litt surt var det likevel å bli slått av bror Mathias Hoelsveen som kom på sjetteplass i herreklassen på tida 3.04,7.

– Ja, det var litt dumt, lo Malin da hun ble intervjuet av arrangøren på premiepallen.

Herreklassen ble vunnet av Håkon Hjelstuenfra Lyn Ski på tida 2.44,08, foran Ådne Andersen og Jan Henrik Sivertsen som kom henholdsvis 2,8 og 7,9 sekunder bak.

Håkon syntes det ble tøft på slutten.

– Jeg følte konkurrentene tok innpå og jeg måtte kjempe mye med meg selv for å holde unna. Dette var smertefullt, men det var en kortere smerte enn i langrenn, sa han under premieutdelingen.

Kollentrappa 2018
De beste damene: F.v: Siri Østensen, Malin Hoelsveen (vinner), Mette Karlsen, Linn Aanesland og Anne Høyer. Foto: Marianne Røhme

Resultatene for de tre beste damene

Malin Hoelsveen               03.08,6

Siri Østensen                    03.41,5

Mette Karlsen                   03.41,9

Se resultatene for alle kvinnene her.

Kollentrappa 2018
De beste mennene: F.v: Ådne Andersen, Håkon Hjelstuen (vinner), Jan Henrik Sivertsen, Jørgen Jevne og Mathias Hoelsveen. Vegard Nyeng som kom på femteplass var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Marianne Røhme

Resultatene for de tre beste mennene

Håkon Hjelstuen              02.44,8

Ådne Andersen                02.47,7

Jan Henrik Sivertsen       02.52,7

Se resultatene for alle menn her.

 

Dette var tredje året at Kollentrappa, tidligere Trappeløpet, ble arrangert. Totalt var det 728 deltakere, der 58 prosent var damer.

Kollentrappa 2018Høydepunkt: For mange var dette årets store begivenhet.Her er det Alexandra Ekvern, først, og Ida Holt-Francati fra Jar Håndball-04 som er på vei mot toppen. Foto: Marianne Røhme.

 

I Kollentrappa ble høydeskrekken tøyd og noen toppet den med å ta zipline, Kollensvevet, ned istedenfor trappene under hoppet. Noen var også så heldige å få ziplinesvevet i 50-årsgave.

Se alle våre bilder fra arrangementet her. Du må være medlem i Kondis for å se bildene. Er du ikke medlem, kan du melde deg inn her. Det hadde vært så hyggeilg å hatt deg med på laget. 

Ønsker du å kjøpe et bilde av deg, finner du bildene her. For medlemmer i Kondis koster bildene 50 kroner per stk, mens de koster 100 kroner for ikke-medlemmer.