Kondis1305_350.jpgDe tre jentene fra Møre og Romsdal slo gjennom i tenårene med sterke løp på både 3000 m hinder og andre distanser. Et høydepunkt var Bislett Games 2007 hvor Kristine Eikrem Engeset løp 3000 m hinder på 9.34,28 og Karoline Bjerkeli Grøvdal og Silje Fjørtoft fulgte ikke langt bak.

Siden har karrieren til de tre svingt både ned og opp flere ganger, og i intervjuet forteller de åpent om både med- og motgang - og om hva ambisjonene er framover. De er nå midt i 20-åra og har på ingen måte tenkt å gi seg med det første. OL i Rio i 2016 er det store målet.

Fullt så høyt opp sikter ikke Carl Fredrik Hagen foreløpig, men den allsidige Oslo-gutten har satt seg som mål å bli en av landets aller beste terrengsyklister. I Kondis får vi vite hvordan han både trener og tenker for at måla skal bli virkeliggjort. Vi møter også den enda yngre syklisten Thomas Asphaug og triatleten Kristian Horne.

Som vanlig er Kondis spekka med treningsstoff, og her er gode råd fra Johan Kaggestad, øvelser som gir løperen spenst, styrke og stabilitet og tips om hvordan kostholdet kan gjøre at en får enda bedre utbytte av treninga. Du får også vite hvordan du kan justere sittestillingen på sykkelen optimalt.

Og apropos utstyr, så inneholder bladet denne gangen en rekke tester - av lettvektssko, sykkecomputere, sportsvogner, svømmeutstyr og mer til.

Her er også analysen av Holmenkollstafetten, småstoffet, de faste spaltene og overraskelsene. Er du en av Kondis' over 14 000 medlemmer, er det bare å glede seg til du får bladet i løpet av uka, og hvis du ikke allerede er medlem, er det fullt mulig å gjøre noe med det:

Meld deg inn i Kondis og få ti årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler! 

Kondis1305_640.jpg





















































Kristine Eikrem Engeset, Karoline Bjerkeli Grøvdal og Silje Fjørtoft har høye idrettslige mål, men de har ikke glømt å leike. (Foto: Bjørn Johannessen)