Lørdag 2. september inviterer Sigrunn og Anders Ekkje deg til en litt spesiell løpsfest. Målet er at alle som har lyst å oppleve mestringsfølelse og spenning skal kunne bli med. Uansett om du er gammel eller ung, frisk eller syk, sterk eller svak, i god eller dårlig form. Dette er løpet for deg som aldri før, i sin villeste fantasi, har vurdert å være med på et idrettsarrangement. Dette er også løpet for deg som har løpt mange løp, og som vil prøve noe nytt.

Løpet går rundt Stokkalandsvannet på Ganddal ved Sandnes. Du velger selv om du vil delta alene, være ledsager for noen som trenger din hjelp, eller om du trenger ledsager selv. Deltakerne velger selv om de vil løpe 1, 3 eller 5 runder. Hver runde er omtrent 4 kilometer. Dette tilsvarer da 4, 12 eller 20 kilometer. Du tipper måltiden din. Klokke blir ikke tillatt. Den eller de som treffer nærmest sin måltid blir vinner(e) av Ekkje-løpet 2017.

Anders Ekkje (36) har sammen med moren Sigrunn (69) de siste årene deltatt i mange løp i inn- og utland. Media har gitt sin oppmerksomhet, og tilbakemeldingene har vært mange og positive. Ideen om å få flere til å oppleve det som Sigrunn og Anders opplever sammen, resulterte i dette løpet. Løpet har til hensikt å inspirere og motivere.

Påmeldingen har åpnet

Ekkjeløpet på facebook

Ekkje.jpg
Anders og Sigrunn sammen under Karmøy Maraton i november 2015. (Foto: Turid Veggeland)