Den til enhver tid siste elektroniske utgaven av bladet Kondis finner du på «Min side». Du finner link til «Min side» øverst på kondis.no. 
 

Slik logger du på «Min side»

På «Min side» kan du administrere ditt medlemskap. Her melder du adresseendring, gir beskjed om du savner bladet, stopper bladet i en periode når du er på ferie og så videre. For å kunne logge inn på «Min side» må du kjenne ditt medlemsnummer. Alle våre medlemmer har et personlig medlemsnummer. Dersom vi også har registrert ditt telefonnummer eller din e-postadresse, kan du også logge inn med disse alternativene. I tillegg må du få tildelt et passord fra de som drifter medlemsregistreret vårt. Dette får du enten ved å ringe dem på telefon 23 33 91 72 eller sende dem en e-post. Det passordet du mottar kan du endre til et passord det er lettere for deg å huske når du er inne på «Min side» første gangen. 

Inne på «Min side» finner du et godt synlig bilde av forsida på den siste utgaven av Kondis. Når du trykker på denne, blir du ført direkte til serveren hvor vi har lagret våre elektroniske utgaver. Alle som er eller har vært medlemmer i Kondis, kan logge inn på «Min side», men det er kun de som er medlemmer i dag som skal kunne lese utgavene. Du vil derfor bli møtt med en ny pålogging når du trykker på forsida av bladet for å lese dette.

 

Slik logger du på for å lese bladet eller medlemssaker på Kondis.no

Denne innloggingsinformasjonen er den samme for å lese bladet som du vil bruke når du eventuelt ønsker å lese medlemssaker på kondis.no (saker som er tilgjengelig kun for medlemmer). 

Her kan du logge inn med ditt medlemsnummer som brukernavn og ditt telefonnummer eller postnummer som passord. Det er valgfritt om du vil bruke telefonnummeret ditt eller postnummeret i adressen din som passord. 

 

Slik finner du tidligere utgivelser av bladet

Øverst på siden med den elektroniske utgaven av bladet finner du en meny med flere muligheter. Her er det bare å prøve seg fram og bli kjent. Du kan ikke gjøre noe galt uansett hva du finner på. 

Elektronisk Kondis_beskaaret_naert2.jpg

Det femte ikonet er et bilde av en mappe (se bildet til høyre). Dersom du trykker på denne, vil du komme til en side med alle de tidligere utgavene av bladet som er lastet opp. Her kan du velge deg den utgaven du ønsker å lese. 

Lykke til og god lesning!