Bøler IF Friidretts klassiske skogsløp arrangeres i år for 38. gang. På grusvei omkranset av skog i en spennende trasé byr arrangøren på 5 og 10 kilometers distanser. Hvis du har lyst til å være med, men ennå ikke har tatt steget, er tiden inne nå. Startkontingenten blir lavere jo tidligere du melder deg på. Før 1. juni er det billigst, men selv med 75 kroner påslag er det hyggelige påmeldingspriser i dette løpet der også kondismedlemmene får 40 kroner i rabatt. Se link til påmelding lenger ned.

Arrangøren håper naturligvis på enda flere deltagere i år enn i fjorårets rekordår da det var hele 1332 deltagere inkludert 138 i barneløpet i mål. Med over 30 % økning i fjor og et vellykket arrangement er det god grunn til optimisme før årets løp 12. oktober.

Opp siste brattbakken: Pernille Antonsen (166) har fått noen meter på Jessica Gunnarsson (99) og holder unna inn til mål. (Foto: Kjell Vigestad)
Fra den beryktede brattbakken mot slutten av løpet. Dette er fra fjorårets løp det vi ser vinenren Pernille Antonsen (166) og Jessica Gunnarsson som ble nummer to. (Foto: Kjell Vigestad)

Kondis.no:
2018: Deltakerrekorder og løyperekorder i Nøklevann Rundt 
Samleside for Nøklevann Rundt
 

k-en til bruk paa kvalitetslop.jpgNøklevann Rundt er et Kondis kvalitetsløp.
Les mer om kvalitetsløp HER

PÅMELDING (EQ-timing)
Nøklevann Rundt hjemmeside 


10km_Mr-NoeklevannRundt_Herman_Brun_foto_Sylvain_Catz_960.jpg
"Nøklevann Rundt-generalen": Hermann Bruun er både løpsansvarlig for Nøklevann Rundt og løper selv når sjansen byr seg. Det er den beste måten å finne ut at arrangementet fungerer 100 %. Hermann trives spesielt godt i løypene rundt vakre Nøklevann. (Foto: Sylvain Cavatz)