Kondis vil i år kåre beste VAFFELARRANGEMENTET I NORGE blant kondisjonsarrangementene. (les mer nedenfor oppdatering, hvor du også kan sende inn DIN KANDIDAT!)

OPPDATERT:  Ikke før hadde vi lagt ut at Kondis skal kåre VaffelKondisjonsArrangementet før det kom inn flere kandidater.  
Samme kveld skrev Gunnar Aarseth følgende:  
"Det er en glede å melde at også jeg har en vaffelfavoritt å rapportere om, og det er Vestlandets ubestridte vaffelløp, selveste Maratonkarusellen i Fana. Jeg har løpt fem løp årlig der i mange år, og motivasjonen under løpene er bl.a. å sette seg ned i gymsalen etter løpet for en prat og spise vafler. Ha en fortsatt fin sommer, hilsen Gunnar Aarseth"

Også fra Vestfold og Tjøme Løpeklubb fikk vi en kandidat, Cathrine foreslår: Adventsløpet, Teie


Vaffel_oval.jpgVAFFELKANDIDATENE: (Denne lista vil bli oppdatert etterhvert som det kommer inn kandidater)

Buskerud: Kobboltgruvene Opp
Hordaland: Maratonkarusellen i Fana
Oslo: St.Hansgaloppen
Vestfold: Adventsløpet, Teie
 

 

Sjøl kjenner vi til to arrangementer som er meget kjent for sine gode vafler. I Oslo har St. Hansgaloppen, løpet som går rundt Maridalsvannet sent en fredag kveld i tett opp til St. Hansaften har i alle år bydd på svært gode vafler, og ikke bare er de gode, de er også gratis!

I Buskerud har Koboltgruvene Opp, motbakkeløpet som går i slutten av august, også vafler som anbefales på det varmeste og som er verdt å stå i kø for etter at løpet er over og en samles på det koselige gardstunet.

Men er det noe vi er sikker på så er det at det finnes mange andre kondisjonsarrangementer som er kjent for sine gode vafler. 

Vi oppfordrer våre lesere til å sende inn forslag på arrangementer hvor vaflene er ekstra gode. For at det skal godkjennes som vaffelarrangementet må det ha blitt arrangert ihvertfall tre ganger tidligere. 

Vi vil presentere arrangementene etterhvert som vi får inn forslag. TIl slutt vil vi så la våre lesere stemme på Vaffelarrangementet i Norge. 

Du kan sende inn ditt forslag til e-post: webmaster@kondis.no 


Vaffelgaloppen_2_Futtnfart.png
Rolf Nielsen nærmer seg 80 men er fortsatt aktiv og vet å sette pris på en god vaffel etter løp. Her er det "futt´n fart" , tidligere løper nå syklist, som har knipset han i gymsalen etter løpet St. Hansgaloppen i 2013.


I 2012 dro kondis.no til Buskerud og dekket "Koblotgruvene Opp" Dette skrev vi da om vaflene der:
"Familien Guntvedt fra Fossum rett utenfor Oslo har tatt turen til "Koboltgruvene opp" to ganger tidligere og skrøt av arrangementet...og ikke minst av vaflene. Etter å ha smakt på vaflene med jordbær med rømme til, må vi si oss svært enig. Dette var noen av de beste vaflene vi har smakt på idrettsarrangementer på lenge!! "

Nå er det opp til deg å komme med flere kandidater!

Du kan sende inn ditt forslag til e-post: webmaster@kondis.no