Kondismedlem Sponset innhold
Ny medlemsfordel: Som Kondismedlem kan du nå trene ved NIMIs treningssenter for kun 349 kroner i måneden. (Illustrasjonsfoto: Olav Engen)

Ny medlemsfordel: Som Kondismedlem kan du nå trene ved NIMIs treningssenter for kun 349 kroner i måneden. (Illustrasjonsfoto: Olav Engen)

Ny Kondisavtale med NIMI for 2018

 


Til startsidenVi har inngått ny avtale med NIMI som er et spesialistsenter for lidelser innen idrettsmedisin, muskel- og skjelletplager. NIMI er eid av LHL og holder til på Ullevål Stadion i Oslo.

Som Kondismedlem er du i 2018 sikret raskt behandling gjennom NIMIs 48-timers behandlingsgaranti om du skulle få behov for helsehjelp. Her har de leger, fysioterapeuter, idrettsfysiologer, kiropraktor, idrettsmassører, psykolog og kirurger.

NIMI har også eget treningsstudio med mulighet for å bestille timer med personlige trenere. Kondismedlemmer tilbys trening på treningsstudioet til samme pris som NIMIS pasienter som for tida er 349 kroner per måned. Det er fire måneders bindingstid. Deretter fortsetter medlemskapet å rulle fram til det sies opp av medlemmet.

Kondismedlemmer får også 15 % rabatt på testene VO2 maks og på laktatprofil pluss VO2 maks. Timebestilling for testing gjøres hos Kathrine Gulseth Krogstad på telefon 986 85 200 eller e-post: kathrine.krogstad@nimi.no

NIMIs hjemmeside

Her ser du alle våre medlemsfordeler

Bli medlem

Kondis Medlemsfolder-sept-2017.jpg